Tortilla cu branza si sunca
Foile de tortilla nu imi prea lipsesc din casa, imi sunt mereu la indemana cand trebuie sa pregatesc o gustare rapida.
Cel mai frecvent le umplu cu diferite umpluturi, cam ce am la indemana prin frigider. Le tin pe gratar(tigaie) cate doua minute pe fiecare parte cat sa se topeasca cascavalul, mozzarella iar foaia sa devina crocanta si gata gustarea .
Astazi am ales sa ung foaia de tortilla cu crema de branza pufoasa cu verdeata-Delaco, mozzarela, sunca afumata, rosii, ardei si am obtinut o gustare sanatoasa in cateva minute.
Va recomand sa fiti inventivi si sa alegeti umpluturi pe gustul vostru.
Tortilla cu branza si sunca- Ingrediente
foi de tortillas
sunca padurea neagra
crema de branza pufoasa cu verdeata-Delaco
mozzarella gourmet-Delaco
ardei capia verde
rosii
Tortilla cu branza si sunca- Mod de preparare
Ardeiul capia se curata si se toaca in cubulete mici.
Rosia se taie, se indeparteaza semintele iar pulpa se taie si ea in cubulete mici.
Foaia de tortilla se unge cu un strat de crema de branza pufoasa cu verdeata, , se presara deasupra mozarella rasa, cubuletele de ardei si rosie si fasii de de sunca afumata.
Se aseaza pe gratarul de fonta incins(sau o tigaie) apoi se pliaza in doua si se apasa cu o spatula.
Se intoarce si pe partea cealalta pana capata forma de la gratar si foaia devine crocanta.
Se taie si se serveste fierbinte.