1 conopida mica
1 ardei gras rosu
masline verzi
ceapa verde sau rosie
1 lingurita ghimbir ras (puteti folosi si praf de ghimbir )
1 ardei iute (este un foarte bun antioxidant si accelereaza si tranzitul intestinal)
1 legatura patrunjel verde
1/2 lamaie
Preparare :
Am fiert conopida . Am taiat bucatele mai mici , ardeiul gras l-am taiat cubulete, am feliat maslinele verzi , ardeiul iute l-am taiat cubulete , am presarat deasupra lingurita de ghimbir ras si 1 legatura de patrunjel verde taiat marunt.Am stropit totul cu 2 linguri de ulei masline si zeama de la 1/2 de lamaie . Amestecam si servim .
Pofta Buna !
Comentarii recente
felis
15/05/2010 at 23:46Chair ma gandeam la o salata… iar conopida e preferata mea… Multumesc de reteta…
mirela
16/05/2010 at 07:26Foarte bine arata,plina de vitamine si cred ca foarte gustoasa,am sa incerc varianta ta.O duminica placuta.
mirela
16/05/2010 at 16:22Te asteapta niste premii la mine,ti le ofer din suflet,te rog sa-ti iei umbreluta si sa vii dupa ele.
pansy
16/05/2010 at 22:38faina reteta si in ton cu ea va asteapta niste premii simpatice ma mine pe blog
Ionut M.
18/05/2010 at 11:24Arata forte bine, multumesc pentru reteta.