Piept de pui exotic cu mandarine. Daca tot vorbim despre cutitele cu lama ceramica ne-am gandit sa le prezentam in actiune preparand si o reteta de la cap la coada. Nu chiar toate au fost puse la proba pe perioada derularii actiunii filmate deoarece eram si bucatar si regizor in acelasi timp :)))) .
Nu am taiat oase cu ele ,dar in schimb am dezosat,am tocat, feliat si curatat, ba chiar am reusit sa ma ranesc la un degetel ,deci … Atentie ! Nu va jucati cu cutitul ! Pe cat par de inofensive pe atat de bine stiu sa taie si in carne vie.
Pot sa va spun cu mana pe inima ca au trecut cu bine proba in bucatarie si suntem foarte multumite de ele. Le recomandam cu toata increderea !
Ne cerem scuze pentru calitatea filmuletului !
Va invitam sa incercati si voi aceasta reteta deosebita !
Sa aveti Spor !
Comentarii recente
magelona
10/01/2012 at 13:25e frumos,usor si bun.ii multumeste pe toti,se multumeste si stomacul,si palatul si ochii.
perfect