Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Frigarui din ceafa de porc

Ingrediente
500 gr ceafa de porc
un ardei gras rosu
un ardei gras galben
o ceapa mare
un pumn de rosii cherry
sare
piper



Ceafa se taie bucati potrivite,la fel procedam si cu ardeii si ceapa.Inainte de a monta frigaruile daca folositi tepuse de lemn e indicat sa le tineti in apa calduta 10 min …astfel ele nu se ard pe gratar.
Se monteaza frigaruile dupa imaginatia si pofta fiecaruia,le condimentam cu sare si piper si le ungem cu un strop de ulei.

Se pun la prajit pe gratar sau la cuptorul cu halogen asa cum am facut eu.
Se servesc alaturi de cartofi prajiti si salata de sezon.
Pofta buna!!

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram