Inghetata de capsuni pregatita in casa.Cea mai buna inghetata din capsuni. Cum se prepara inghetata cu capsuni. Inghetata de casa. Inghetata de fructe.
Inghetata de capsuni-Ingrediente
500 gr capsuni congelati
300 gr iaurt gras
4 linguri pline cu smantana grasa de tara
4 linguri pline cu miere (sau dupa gust)
Sos de capsuni
200 gr capsuni proaspeti
100 gr zahar
o lingurita zeama de lamaie
Inghetata de capsuni-Mod de preparare
Sosul
Capsunii stropiti cu putina zeama de lamaie si zaharul se dau in doua trei clocote si se lasa sa se raceasca.
Capsunii congelati se pun intr-un robot impreuna cu iaurtul, smantana si mierea si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena .
Pentru cine doreste o inghetata mai moale o poate consuma pe loc stropita cu putin sos de capsuni .
Daca nu, o puneti intr-o caserola alternand cu sosul de capsuni si capsunii usor zdrobiti si o introduceti la congelator.
Dupa cam doua ore inghetata de capsuni se poate consuma.
Comentarii recente
Angelica
15/06/2012 at 11:19Wauuuu ce fain ii setul de cescute!!!
Grozav!Cand vin la tine,sa ma servesti cu inghetata in aceeasi prezentare inclusiv sticks-uri finetti,ok?
Te pup.
Lory
15/06/2012 at 15:05Mai da pretentioasa esti tu :))) da direct din caserola nu e bine? :))))
Tu vin-o acu ca oi vedea eu din ce o sa te servesc :* scot portelanurile alea mai fine :*
Pup:*
Angelica
16/06/2012 at 08:59Portelanuri fine zici???
Imi convineeeee :-)))abia astept 😉
Lory
16/06/2012 at 21:46:*:*:*
Alina---Explora Cuisine
16/06/2012 at 00:46Suna si arata delicios, mi-ai facut o pofta de zile mari!!! noroc ca am ceva Haagen Dazs de capsuni in congelator, ca altfel…sunt sigura ca nu se compara, dar pana ma incumet eu sa fac e buna si asta 🙂
Lory
16/06/2012 at 21:48Alina multumesc mult :* incearc-o ai sa vezi cat e de buna 🙂