In cele ce urmeaza va prezentam, Fierbere Galuste de Gris. In filmuletul de mai jos gasiti indicatiile de fierbere a galustelor din gris.
Prepararea compozitiei pentru galustele de gris in format video o gasiti la Preparare Galuste de Gris.
In filmuletul prezentat veti gasi metoda de fierbere, dar si secretul prepararii unor galuste de gris pufoase. Veti afla ce trebuie sa faceti in cazul in care galustele raman tari si cum puteti repara acest neajuns.
Micile secrete a galuscutelor de gris le veti gasi in acest filmulet ! Veti vedea cum trebuie sa procedati daca galuscutele de gris raman tari, ce trebuie sa faceti ca sa reparati acest neajuns.
Va invitam sa urmariti si filmuletul, Preparare Galuste de Gris !
Speram sa va fie de folos aceste informatii si sa preparati galuscute pufoase mereu !
Comentarii recente
LLAAVVIINNIIAA
18/10/2009 at 19:30Vazut, placut, invatat: linguri rase de gris, nu ca ale mele ”cat incape in lingura”.
Saru’mana pentru tot!!!!!!!!
Anonymous
15/07/2011 at 22:38dupa ce le-ai pus in apa clocotita se pune un pahar de apa rece si ele se umfla si ies pufoase
Leila
17/07/2011 at 09:32Anonim, dupa ce le-ai pus in apa clocotita trebuie sa le lasi sa fiarba mai intai si doar in cazul in care ele raman tari adaugam la final (dupa circa 10 minute de fierbere ) circa 250 ml apa rece , oprim focul , acoperim vasul cu capac si lasam sa stea aproximativ 10 -15 minute ca sa devina pufoase . Daca urmareai si filmuletul cum preparam galuscutele de gris , ai fi observat ca am specificat acest mic truc ce il putem folosi . O zi superba sa ai ! Pupice .