In cazul in care vreti sa incercati si altceva decat clasicul gratar va recomand sa incercati aceasta Branza la gratar cu frigarui de legume. Va asigur ca este delicioasa.
Idei cu frigarui gasiti dand clic pe titlul din imagini.
Sa vedem de ce avem nevoie pentru acest fel.
Branza la gratar cu frigarui de legume – Ingrediente
Branza pentru Gratar – Delaco
rosii cherry
ardei gras
ceapa rosie sau alba
ciuperci brune sau cahmpignon
cimbru proaspat sau uscat
sare, piper macinat
usturoi granulat
ulei de masline
frigarui de lemn pentru legume
Este delicioasa!!!!!
Branza la gratar cu frigarui de legume – Preparare
Intr-un vas punem ulei de masline pe care il vom condimenta cu sare, piper proaspat macinat, usturoi granulat si cimbru proaspat taiat marunt( puteti folosi si cimbru uscat). Punem bucatile de branza pentru gratar la marinat in acest ulei pentru 20-30 minute.
Separat in alt vas punem iarasi ulei de masline pe care o condimentam doar cu sare si piper. Ceapa, ardeiul se curata si se taie bucati potrivite. Ciupercile se spala si se taie.
Rosiile se spala si sterg cu un servet de hartie. Toate legumele astfel pregatite se vor pune si ele la marinat in uleiul de masline pentru 15 minute.
Dupa ce s-au marinat se vor trage pe frigaruile de lemn.
Intre timp gratarul este incins si punem la prajit branza marinata impreuna cu frigaruile de legume.
Branza se lasa la prajit circa 5 minute pe fiecare parte, iar frigaruile de legume pana se inmoaie putin legumele, dar totusi sa ramana putin crocante.
Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram .
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!