Aceste Cotlete de căprioară în stil italian se pregătesc foarte repede și servite cu legume sunt deosebite. În doar câteva minute puteți servi un prânz festiv pentru cei dragi.
Mai jos puteți viziona rețeta și în format VIDEO!!!
Carnea de vânat este o carne deosebită după părerea mea, mai ales dacă este bine gătită. Dacă carnea de vită vă este pe plac cu siguranță că și vânatul o să fie pe placul vostru.
Alte rețete cu carne de căprior găsiți în imaginile alăturate.
Sperăm ca rețetele prezentate să vă fie pe plac și să le încercați cu drag.
Cotlete de căprioară în stil italian – Ingrediente
5 cotlete căprioară cu os
rozmarin proaspăt tăiat mărunt
boabe de ienupăr măcinate
1/4 linguriță oregano uscat
1 lingură busuioc proaspăt tăiat mărunt
sare, piper măcinat
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță unt
250 g dovlecei feliați
2 bucăți ceapă tăiată rondele
10 roșii cherry tăiate în patru
1 lingură oțet de vin
Cotlete de căprioară în stil italian – Preparare
Condimentăm carnea cu sare, piper, rozmarin și ienupăr măcinat pe ambele părți.
Încingem uleiul cu untul în tigaie și prăjim cotletele timp de 2 minute pe fiecare parte. Se scot și se pun deoparte la cald.
(Dacă vreți să fie mai gatite le prăjiți câte 3 minute pe fiecare parte.)
În uleiul rămas punem la călit ceapa, dovlecelul și roșiile la călit timp de 5-7 minute cu 1 lingură oțet de vin ( sau vin alb sec), busuiocul tăiat mărunt, 1/4 linguriță oregano, sare și piper măcinat după gust.
Cotletele prăjite se servesc pe patul de legume pregătit.
Poftă Bună!
Vă recomandăm să încercați și rețetele de mai jos!
Vă așteptăm alături de noi și pe pagina de Instagram .
Dacă încercați rețetele noastre și postați pe Instagram, puteți pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca să le vedem si noi.
Ne puteți găsi și pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde vă așteptăm să vă abonați!!
Mulțumim!!