As putea spune ca aceste Batoane de biscuiti cu crema caramel sunt de fapt varianta fara coacere a prajiturii Snickers.
Sincer mie mi s-a parut a fi mult mai buna acesta varianta decat prajitura in sine.
Avem putin de lucru la crema caramel, dar se merita a fi preparata.
Mai zilele trecute am primit un frumos pachet cu multe produse de la prietenii nostri RoStar cu multe sortimente de biscuiti, dulci, sarati, eugenii.
In curand o sa urmeze si pentru voi o surpriza placuta, pregatita de RoStar, asa ca fiti cu ochii pe noi, pe pagina de Facebook sa nu ratati surpriza!
Batoane de biscuiti cu crema caramel – Ingrediente
1 pachet de 300 g Biscuiti Petit Beurre – RoStar
4 cutii lapte condensat neindulcit (340 ml/cutie)
200g zahar brun, sau zahar brut din trestie de zahar
200 g unt
300 g ciocolata( ptr glazura)
200 g arahide prajite si sarate
Dar sa vedem acum de ce ingrediente avem nevoie!
Batoane de biscuiti cu crema caramel – Preparare
Se pune laptele condensat intr-un vas de 2 l impreuna cu untul. Se pune pe foc mediu pana untul se topeste. Cand acesta s-a topit adaugam zaharul brun si fierbem timp de 50-55 minute pana compozitia se ingroase( devine mai groasa, densa ca o smantana).
Arahidele se vor taia la cutit mai marunt. Crema se imparte in 3 parti egale la fel si arahidele.
Intr-o tava cu dimensiuni de 26x20cm punem un rand de biscuiti peste care punem o parte din crema caramel si presaram cu arahide taiate marunt.
Asezam peste un alt rand de caramel, arahide si inchidem cu biscuiti. Peste ultimul rand de biscuiti punem restul de caramel si arahide peste care vom turna glazura de ciocolata.
Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram .
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!