Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Paste cremoase cu naut

Paste cremoase cu naut

Si fiindca este Post am pregatit aceste Paste cremoase cu naut. Este un fel principal consistent si gustos.

Alte retete cu naut gasiti dand clic pe titlurile din imaginile de mai jos.

Sa vedem de ce avem nevoie pentru prepararea acestui fel.

Paste cremoase cu naut – Ingrediente

250 g paste din grau dur
1 ceapa de marime medie
1 cutie conserva de naut Sun Food
350 ml lapte de cocos (sau lapte de orez, sau de soia)
2 lingurite boia afumata
3 lingurite curry
1 lingurita amidon alimentar

ingrediente

1 cana cu mazare verde( cana de 250 ml)
1 mana buna de baby spanac
200 g ciuperci feliate( eu am folosit violeta falsa, dar puteti folosi orice fel de ciuperci)
150 ml suc de rosii( bulion cum ii spunem noi in Bihor)
3-4 linguri ulei sau ulei de masline extravirgin
sare si piper dupa gust

Paste cremoase cu naut – Preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet dupa care se strecoara si se pun deoparte.

Paste cremoase cu naut

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si calim ceapa taiata marunt impreuna cu ciupercile feliate timp de 3-4 minute pana ciupercile se vor inmuia.
Adaugam sucul de rosii si mai calim 1 minut.

preparare

Se pune nautul scurs, curry, boia afumata, sare, piper, laptele de cocos si mai gatim 3-4 minute.

preparare

Acum adaugam mazarea, pastele, spanacul si amidonul alimentar si mai fierbem 1 minut.

Paste cremoase cu naut

Se ia de pe foc si se serveste fierbinte. Se poate presara cu cascaval vegetal razuit pentru un plus de savoare.

Paste cremoase cu naut

Va recomandam si cateva retete cu deserturi preparate din naut!

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram