Papanasi cu branza de vaci
Papanasi cu branza de vaci, reteta culinara. Cei mai buni papanasi.Papanasi prajiti cu smantana si dulceata. Reteta de papanasi. Papanasi cu branza de vaci– o reteta traditionala ce se pregateste indeosebi in Moldova. Ei se servesc cu multa smantana si dulceata dupa gustul fiecaruia. Papanasi cu branza de vaci-Ingrediente 4 portii 400g branza de vaci (bine […]
Bombite de piscot
Bombitele de piscot sunt un dulce rapid de preparat si pe gustul copiilor. Va invitam sa vedeti si alte Deserturi Rapide ce se prepara usor. Ingrediente blat Bombite de piscot : 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 1 plic praf de copt Ingrediente crema Bombite de piscot: 500 ml lapte 5 linguri faina 3 […]
Cornuri cu gem de gutui
Cornuri cu gem de gutui. Cornuri din aluat dospit. Cornuri pufoase cu gem. Cum se fac cornurile pufoase cu gem de gutui. Cornuri cu gem de gutui-Ingrediente Aluat: 1 kg de faina 3 oua 4 lg miere 400-450 ml lapte 50 g drojdie proaspata 2 plic zahar vanilat razatura de lamaie sare 50 ml ulei […]
Spanac cu ochi de ou
Aceasta reteta de Spanac cu ochi de ou, este varianta clasica de preparare a spanacului. Va recomandam sa incercati si Pireul de spanac cu miez de lapte , Somonul pe pat de spanac, Rulouri de pui cu spanac, dar Frittata cu spanac si rosii Cherry. Ingrediente Spanac cu ochi de ou : 500 g […]
Trandafiri
Minciunelele clasice prezentate sub forma de trandafiri. Va recomandam sa incercati reteta de Minciunele –Csorege Fank , care este deosebit de pufoasa. Ingrediente Trandafiri: 500 gr faina 200 gr untura (sau 250 gr unt sau rama) 3 oua 1 praf sare 100 gr zahar 2 plicuri zahar vanilat coaja de lamaie rasa 1/4 sfert plic […]
Puisori Umpluti
Puisori umpluti-oua umplute.Cum pregatim ouale umplute.Cele mai bune oua umplute.Oua umplute sub forma de puisori. Va recomandam sa vedeti si alte idei ce vor fi pe placul copiilor, dar si al invitatilor. Puisori aperitiv, Oua umplute de diverse forme , Oua umplute cu crema de branza, Oua murate in zeama de sfecla Puisori Umpluti- Ingrediente […]
Negresa de post
Negresa de post, reteta de prajituri.Cum se face prajitura negresa de post.Reteta rapida de prajitura de post.Negresa de post cu nuci si gem de prune. Aceasta prajitura am mancat-o prima data cand eram copil si mi s-a parut una dintre cele mai bune prajituri. E o prajitura simpla cu ingrediente de post, economica si la […]
Frigarui cu garnitura de orez
Frigarui cu garnitura de orez -o reteta usor de pregatit cu ingrediente la indemana oricui. Frigarui cu garnitura de orez-Ingrediente Ingrediente frigarui piept de pui ardei gras rosu si verde ceapa Ingrediente garnitura de orez 250g orez 1l apa doi morcovi un ardei gras rosu piper negru Frigarui cu garnitura de orez-Mod de preparare […]
Mancarica pe inimi de curcan
Nimic spectaculos in aceasta reteta Mancarica pe inimi de curcan, poate doar ingredientul principal folosit. Este o reteta cu mancarea obisnuita ce se prepara in casele fiecaruia, o idee ce te poate scoate din impas cand nu mai stii ce sa gatesti. In sectiunea Retete cu Carne de Pasare veti gasi si alte retete cu preparate […]
Medalioane din piept de fazan
Ingrediente Medalioane din piept de fazan: 1 buc piept fazan fiert (ramas din supica) 2 oua fierte 5 morcovi fierti 3 oua proaspete sare, piper patrunjel verde tocat (dupa preferinta) cateva felii carnat afumat cascaval pentru sandvichuri pesmet ,faina, ulei ptr prajit Preparare : Pieptul , cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina […]
Clatite umplute ca la mama
Clatite umplute ca la mama. Cum se fac clatitele umplute. Clatite umplute cu carne. Clatite fragede. Cele mai bune clatite umplute cu carne. Clatite umplute ca la mama-Ingrediente Ingrediente ptr clatite 20 clatite 10 linguri mari de faina 2 oua 1 praf sare 20 gr drojdie 50 ml ulei apa minerala Ingrediente umplutura 400 gr […]
Piept de curcan cu verdeturi
Piept de curcan cu verdeturi, un preparat ce se prepara des in Tara Crisurilor. Cum se prepara pieptul de curcan cu verdeturi? Simplu si rapid! Reteta cu piept de curcan. Alte retete cu carne de curcan gasiti in imaginile de mai jos daca dati clic pe titlul din imagini! Piept de curcan cu verdeturi – […]