Oua umplute-Soricei
Ouale umplute sunt printre cele mai versatile aperitive. Ouale umplute sunt nelipsite de pe masa oricarei petreceri. Pot fi pregatite cu diverse umpluturi si decorate dupa imaginatia fiecaruia si in functie de eveniment.
Copii le consuma cu placere mai ales cand sunt decorate cat mai inventiv.
Va recomand sa incercati aceste oua umplute-soricei !!
Oua umplute-Soricei-Ingrediente
3 oua
50 g branza topita Milkana Gouda
50 g branza topita Milkana Cream
70 g branza de vaci 0,2% grasime
2 linguri cascaval, ras fin
2 linguri castraveti murati, tocati fin
sare
piper
un praf de usturoi
patrunjel verde
Oua umplute-Soricei-Mod de preparare
Ouale fierte tari se curata si se taie in doua pe lungime.
Galbenusurile pasate se amesteca cu branza topita, branza de vaci, cascavalul ras, castravetii murati, sare, piper, un praf de usturoi si verdeata tocata fin.
Se omogenizeaza bine si se umplu jumatatile de ou.
Se aseaza pe un pat de salata cu umplutura in jos si se decoreaza dupa imaginatie.
Eu le-am decorat sub forma de soricei folosind boabe de piper si felii de ridiche rosie.
Comentarii recente
CarmenT
01/03/2016 at 18:14Haha, ce haios arata. O sa-l pun si eu pe micul meu baiat sa ma ajute sa pregatim cativa, sigur o sa se distreze 🙂
Loredana
01/03/2016 at 18:30Cu siguranta se va distra 🙂