Gustari cu branza si somon afumat
Gustari cu branza si somon afumat Aperitivele fac deliciul meselor festive. Sunt mici gustari in foarte multe combinatii de branzaturi cu produse din carne, peste sau orice alte ingrediente delicioase. Pentru a pune in valoare branza pufoasa cu hrean, de la Delaco, am ales sa o combin cu sfecla rosie coapta si somon afumat. Trebuie […]
Sandvis cu humus si porumb dulce
De cateva zile a inceput scoala si deja parinti isi fac griji ce pachetel gustos si sanatos sa mai pregateasca pentru cei mici. Astazi eu va propun acest sandvis cu humus si porumb dulce!! Un sandvis, ce nu contine carne dar e plin de ingrediente sanatoase. Pe langa deliciosul humus si omleta cu porumb dulce, […]
Mozzarella marinata in ulei de masline
Mozzarella marinata in ulei de masline- o delicatesa pregatita cu aceste mini mozzarella fresca de la Delaco. Usor picanta marinata in ulei de masline cu legume si ierburi aromate este gustarea perfecta cu paine cu prajita sau in diferite salate. Poate sa stea alaturi pe un platou cu alte Aperitive la fel de bine. Va recomandam […]
Sendvisuri cu mititei, salata si cascaval
Sendvisuri cu mititei, salata si cascaval Va invitam sa participati la Campania “Felicitari! Au castigat!” care are un scop caritabil si isi propune sa vina in sprijinul copiilor defavorizati. Organizatorul Campaniei este societatea DELACO DISTRIBUTION S.A. La fiecare cașcaval Delaco DeSenviș cumpărat, un copil defavorizat câștigă garantat un sendviș. Asadar participa si Tu la aceasta campanie […]
Budinca de mere si cas dulce
Asa cum va povesteam si in retetele de Kurtos si Crema de branza cu chimen si mamaliga prajita, anul acesta continuam frumoasa colaborare cu Selgros . O colaborare ce consta in a pregati retete traditionale din zona pe care blogul nostru a fost ales sa o reprezinte- Ardealul. Cam greu pentru o moldoveanca sa gateasca ardeleneste […]
Sendvisuri haioase pentru cei mici
Sendvisuri haioase pentru cei mici Nu trebuie sa pregatesti un sendvis complicat pentru cei mici. Este de ajuns sa pregataseti sendvisuri simple si cat mai haioase care sa fie pe placul celor mici. Imaginatia fiecaruia poate sa zboare liber de aceasta data. Va prezentam cateva din sendvisurile haioase realizate cu Cascavalul DeSenvis si va invitam […]
Sufleu cu cascaval DeSenvis
Sufleu cu cascaval DeSenvis Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am incercat sa pregatesc sufleu, nu ca ar fi mare inginerie dar pur si simplu nu am facut!! Din ce am citit dealungul timpului multi se cam tem sa il pregateasca fiindca nu le iese. Astazi i-a venit randul, mai ales ca aveam de […]
Branza cu chimen si mamaliga prajita
La inceputul anului va povesteam ca vom continua o frumoasa colaborare cu Selgros. Anul acesta provocarea consta in a pregati retete traditionale din zona Ardealului. Prima reteta pregatita de mine a fost Cozonacul Secuiesc, un desert pe gustul meu. Acum am ales sa pregatesc un aperitiv gustos si satios, mai exact o crema de branza […]
Quesadilla cu fasole rosie si cartofi dulci
Quesadilla cu fasole rosie si cartofi dulci Gustarile gen quesadilla sunt preferatele mele, tocmai de aceea cand Sun Food ne-a propus sa pregatim o reteta din bucataria spaniola, gandul m-a dus direct la quesadilla. Se poate face in foarte multe variante, eu am ales sa o pregatesc cu delicioasa fasole rosie din conserva Sun Food, […]
Cosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean
Cosulete cu Branza Pufoasa cu Hrean Pe langa clasicele Aperitive de Pasti, am zis sa pregatesc si cateva gustari simple cu branza pufoasa. O parte din umplutura am pus in aluat de pizza si o parte in cosulete din aluat fraged. In alta reteta cu o alta ocazie am sa scriu si reteta cosuletelor. Pana […]
Coronita de Cartofi la Cuptor cu Salinate
Coronita de Cartofi la Cuptor cu Salinate Este un preparat simplu si bun la care am ales sa folosesc un produs traditional romanesc- Salinate. Aceasta coronita usor de preparat se preteaza a fi un aperitiv consistent sau chiar si un fel principal. Un plus de savoare ii da pulpa de porc in care este pusa […]
Oua la cuptor cu Salinate- Oua en cocotte
Oua la cuptor cu Salinate- Oua en cocotte Pe cat de diferit pare titlul retetei, pe atat de simplu e preparatul in sine. Denumirea vine din franceza si se refera atat la metoda de preparare cat si la modul de servire. Se pregatesc in forme individuale termorezistente, cu diferite combinatii de legume, branzeturi, produse din […]
Platou Aperitiv cu Branzeturi
Platou Aperitiv cu Branzeturi Mai sunt cateva ore pana vom trece in Noul An! Pentru acest eveniment am pregatit si acest Platou Aperitiv cu Branzeturi care este mai festiv cu fructe, sos de rodii, alune, migdale, covrigei si biscuiti, aperifrais, dar si prosciutto. Combinatia este una deosebita si cu siguranta va fi atractia serii, cel putin […]
Platou branzeturi Delaco
Platou branzeturi Delaco Mai sunt cateva zile pana la cumpana dintre ani !! Pentru aceasta seara deosebita am ales sa va inspir cu un platou deosebit cu branzeturi fine de la Fan Branza-Delaco, combinate cu fructe proaspete, fructe uscate si nuci, alune, migdale, caju. O combinatie reusita ce v-o recomand cu toata increderea. Un platou […]
Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca
Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca Si ce am putea pregati rapid pentru musafirii care se anunta in ultima clipa? Un Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca! Cu cateva ingrediente putem pregati un aperitiv cu care sa ne impresionam musafirii oricand. Aperitivul propus de mine este foarte simplu si gustos. Poate sa fie pus pe […]