ardei copti
felii de cascaval Hochland pentru sandwich
felii subtiri sunca york
pesmet
faina
ou
sare si piper
ulei pentru prajit
Preparare :
Ardeiul copt il lasam in prealabil la scurs . Il desfacem si curatam de samburii existenti . Condimentam cu sare si piper.Asezam peste ardeiul copt o felie de sunca , o felie de cascaval si rulam. Inchidem capetele apoi le dam prin faina ,ou si pesmet .Uleiul il punem la incins si prajim rulourile . Le servim alaturi de o garnitura din cartofi natur , pilaf de orez sau cartofi pai.
Pofta Buna !
Comentarii recente
Gabriela
05/12/2010 at 20:54N-AM MAI MANCAT,DAR SANT SIGURA CA SANT FOARTE GUSTOASE,SI ARATA FOARTE BINE!PUPICI!
Cristina
05/12/2010 at 22:01Un deliciu! Si ce bine arata!
alinutzika
13/02/2012 at 12:09o sa incerc cat de repede..arata grozav!Pup