Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Minitarte cu rosii si branza

Ingrediente
400 gr aluat foietaj
250 gr branza Delaco
(miez de lapte natur)
sau
250 gr mozzarella
ulei de masline cu busuioc
piper
sare

Mod de preparare
Aluatul foietaj decongelat se taie in dreptunghiuri cu latura de 15/10 cm .Se aseaza intr-o tava  tapetata cu hartie de copt  si se traseaza cu rola de taiat pizza o margine cam de 1cm fara sa taiem in intregime aluatul.
Asezam feliile de rosii si branza alternativ in asa fel incat sa nu depaseasca marginea trasata ,condimentam cu un pic de sare si piper si stropim cu un pic de ulei de masline cu gust de busuioc.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 de grade timp de 20 min.
Se servesc calde sau reci langa un pahar de bere sau cum doriti !!!

 

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram