Ingrediente
400 gr aluat foietaj
250 gr branza Delaco
(miez de lapte natur)
sau
250 gr mozzarella
ulei de masline cu busuioc
piper
sare
Mod de preparare
Aluatul foietaj decongelat se taie in dreptunghiuri cu latura de 15/10 cm .Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se traseaza cu rola de taiat pizza o margine cam de 1cm fara sa taiem in intregime aluatul.
Asezam feliile de rosii si branza alternativ in asa fel incat sa nu depaseasca marginea trasata ,condimentam cu un pic de sare si piper si stropim cu un pic de ulei de masline cu gust de busuioc.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 de grade timp de 20 min.
Se servesc calde sau reci langa un pahar de bere sau cum doriti !!!
Comentarii recente
Calin Andreea Daniela
30/05/2012 at 09:32mi-ai facut pofta! ma duc si-mi fac 🙂
Lory
30/05/2012 at 17:51Sa ai spor Andreea !! daca le-ai facut de dimineata atunci sa iti fie de bine!!! :*