Pizza Stea ne place caci pe fiecare brat din cele cinci putem pune umpluturi diferite dupa dorintele fiecaruia. O parte se poate umplu cu Mozzarella Gourmet, sunca, ardei iute, alta parte cu branza pufoasa, mozarrella, rosii uscate, salam uscat , si asa mai departe … . Fiecare din familie isi are astfel partea lui cu umplutura preferata.
Cu doua Pizza Stea ai satisfacut pofta intregii familii. Va invitam sa rasfoiti si alte retete preparate din produsele Delaco la sectiunea Retete Delaco, unde veti gasi multe preparate cu branzeturi.
Ingrediente Blat Pizza Stea
450 g faina
10 g drojdie proaspata
5 g zahar
5 g sare
200 ml apa calduta
75 ml ulei (sau ulei de masline)
Ingrediente Pizza Stea
Sunca, salam uscat (taiat cubulete sau fasii subtiri)
ardei iuti, rosii uscate in ulei (taiate felii subtiri)
Mozzarella Gourmet – Delaco ( razuit )
Preparare Pizza Stea
Sarea ,drojdia si zaharul o dizolvam in 50 ml apa caduta. Faina se pune intr-un vas iar mijlocul ei facem o adancitura in care turnam drojdia dizolvata.Amestecam si adaugam restul de apa calduta. Framantam pana la omogenizare dupa care adaugam uleiul.
Se framanta pana tot uleiul se incorporeaza.
Blatul rezultat se pune in punga si se lasa la rece pentru cel putin 30 de minute. In acest timp blatul dospeste dublandu-si volumul. Din cantitatile date obtinem 4 bucati de pizza cu diametrul de 32 cm. Fiecare bucata de aluat se intinde pe tava, se cresteaza blatul in 5 locuri ca in imagine.
Pe fiecare parte se pune mozarrela, ardei iute, sunca, salam, rosii in ulei sau proaspete (pe fiecare parte taiata se pot pune ingrediente diferite dupa placul fiecaruia ) se prind capetele la fiecare parte umpluta, se prind la baza umpluturii si se trage spre mijloc si presam putin. Procedam la fel cu celelalte parti si la final tragem usor de fiecare brat spre exteriuor pentru a mari diametrul pizzei. In mijloul format se pune pesto, mozarrella, salam, ardei iute ,… ce doriti de altfel dupa care puneti tava in cuptor si lasati pana aluatul de pizza este frumos rumenit.
Se scoate din cuptor si inca fierbinte se unge cu o pensula cu putin ulei de masline.
[amd-yrecipe-recipe:55]
Pofta Buna !