fileuri de Pangasius
cotlet de rechin
1 lamaie
200 ml vin alb sec
4 catei usturoi
sare, delikat, piper alb
faina
ulei ptr prajit
Preparare :
Fileurile si cotletul le condimentam cu sare, delikat si piper alb. Intr-un vas punem zeama de la o lamaie cei 200 ml vin si usturoiul pisat. Asezam bucatile de peste in aceasta marinata si o lasam acoperita la rece pentru 3-4 ore.
Intr-o farfurie punem cateva linguri de faina si fileurile le dam prin faina. Punem uleiul la incins si prajim cotletul mai intai . Apoi prajim fileurile panirate cu faina la foc mic pana devin aurii . Se serveste stropit cu zeama de lamaie sau cu mijdei de usturoi.
Pofta Buna !!
Comentarii recente
Melianda
12/05/2008 at 16:18Nu merge sa scriu in cbox asa ca voi scrie aici.Am sa incerc cu siguranta reteta ta de aici poate asa imi va placea mai mult, oricum suna bine!
Leila
12/05/2008 at 23:00Sunt curioasa de rezultat Meli .