Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cotlet de Rechin si file Pangasius



Ingrediente :

fileuri de Pangasius
cotlet de rechin
1 lamaie
200 ml vin alb sec
4 catei usturoi
sare, delikat, piper alb
faina
ulei ptr prajit

Preparare :

Fileurile si cotletul le condimentam cu sare, delikat si piper alb. Intr-un vas punem zeama de la o lamaie cei 200 ml vin si usturoiul pisat. Asezam bucatile de peste in aceasta marinata si o lasam acoperita la rece pentru 3-4 ore.
Intr-o farfurie punem cateva linguri de faina si fileurile le dam prin faina. Punem uleiul la incins si prajim cotletul mai intai . Apoi prajim fileurile panirate cu faina la foc mic pana devin aurii . Se serveste stropit cu zeama de lamaie sau cu mijdei de usturoi.

Pofta Buna !!

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram