Tort cu crema de ciocolata
BLAT: 10 oua, 200 gr zahar, 140 gr faina, 100 gr gris fin, 80 gr cacao, 250 ml ulei, 50 ml lapte, 4 lg miere, 2 lgt praf de copt, esenta de vanilie, Crema cappucino: 300 gr ciocolata cappucino, 300 ml frisca lichida, Crema cocos: 250 gr ciocolata cu cocos, 250 ml frisca lichida, […]
Prajitura pufoasa cu zarzare
INGREDIENTE 7 oua potrivite, 300 gr zahar, 300 gr faina, 4 lg ulei, 4 lg apa fierbinte, 500 gr zarzare zahar vanilat bourbon, 1 lgt praf de copt, MOD DE PREPARARE: Se separa ablusurile de galbenusuri .Albusurile se bat spuma zaharul si zaharul vanilat alternand cu apa fierbinte. Cand spuma de albus este gata se […]
Prajitura cu zmeura si crema de urda
Prajitura cu zmeura si crema de urda. Cea mai buna prajitura cu zmeura. Tarta cu zmeura si crema de urda. Prajituri cu fructe si urda. Prajituri de casa. Cele mai bune prajituri. Prajitura cu zmeura si crema de urda-INGREDIENTE Blat: 4 oua, 150 gr zahar brun, 3 linguri apa fierbinte, 200 gr faina, 1 lg […]
Prajitura pufoasa cu visine si cirese
Prajitura pufoasa cu visine si cirese Prajitura pufoasa cu visine si cirese este una din prajiturile rapide, specifice verii. Prajitura pufoasa poate fi facuta cu fructe de sezon, visine, cirese, caise, prune, piersici. Prajitura pufoasa cu visine si cirese, este o combinatie reusita, ciresele dulci si visinele usor acrisoare fac sa fie o prajitura […]
Tort cu crema de ciocolata si frisca
Tort cu crema de ciocolata si frisca, tort de casa. Reteta tort de casa cu crema de ciocolata si frisca. Cel mai bun tort cu crema de ciocolata si frisca Tort cu crema de ciocolata si frisca-INGREDIENTE Blat: 8 oua 8 lg zahar 6 lg faina 2 lg cacao esenta de vanilie Crema: 400 ml […]
Prajitura cu cocos si bezea
Blat: 5 galbenusuri, 180g zahar, 1 plic zahar vaniliat, 200g faina, un plic praf de copt, 10 linguri apa, Crema: 200g margarina Rama sau unt 82%grasime, 350ml lapte, 100g nuca de cocos, 1 lingura amidon alimentar, esenta de rom, Glazura: 5 albusuri, 200g zahar, nuca de cocos, aschii de ciocolata alba, MOD DE PREPARARE: Galbenusurile […]
Mini Eclere Rapide
INGREDIENTE COJI ERCLER: 1 cana de ulei 2 cani faina, 2 cani apa, 12 – 13 oua , un praf de sare, INGREDIENTE CREMA: 1 cutie crema Cremsnit de la Dr . Oetker, 250 ml frisca , DECOR: 1 tabla ciocolata amaruie , 3-4 linguri frisca, PREPARARE: Se fierbe apa cu uleiul si sarea ,se […]
Tort Ecler
INGREDIENTE ALUAT ECLER: 150ml ulei, 300 ml apa, 200 gr faina, 6-7 oua, INGREDIENTE CREMA: 4 linguri mari de faina, 4 cani de lapte(1L), 5 plicuri de zahar vanilat, 1 cana de zahar, 6 oua, 250 ml frisca, 2 plicuri gelatina de la Dr Oetker, PREPARARE ALUAT ECLER: Se fierbe apa cu uleiul si sarea […]
Retete cu iaurt NutriDay
Retete cu iaurt NutriDay Cu Nutriday se pot pregati multe retete delicioase .Mai jos va prezint cele mai bune Retete cu iaurt NutriDay . 1.Nutriday Delicios Capsuni a mers perfect la Prajitura cu branza si capsuni 2.Pentru Nutriday Sana propun : Tarta picanta cu dovlecei Se face un aluat fraged din faina,unt,ou si un pic […]
Prajitura cu branza si capsuni
–Prajitura cu branza si capsuni, reteta prajitura de casa. Cele mai bune prajituri cu branza.Cum pregatim prajiturile cu branza si capsuni. Prajitura de casa cu capsuni. Prajitura cu branza si capsuni-Ingrediente BLAT: 250 gr unt, 100 gr ciocolata amaruie, 200 gr zahar, zahar vanilat, un pic de sare, 4 oua, 200 gr faina, 100 gr […]
Prajitura cu iaurt si capsuni
INGREDIENTE BLAT Prajitura cu iaurt si capsuni: 12 oua, 12 linguri faina, 12 linguri zahar, 1/2 plic praf de copt, INGREDIENTE UMPLUTURA Prajitura cu iaurt si capsuni: 750 ml iaurt simplu, 500 ml frisca Megle, 3 plicuri gelatina de la Dr Oetker, 600 gr capsuni, zahar dupa gust, PREPARARE Prajitura cu iaurt si capsuni : Blat […]
Prajitura cu Branza Dulce
INGREDIENTE ALUAT: 150 g unt sau margarina ( eu am folosit 100 g untura), 150 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 1 varf de cutit cu sare, 400 g faina, 2 galbenusuri ou, smantana cat cuprinde aluatul, 1/2 plic praf de copt, INGREDIENTE UMPLUTURA: 4 oua, 125 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic […]
Minieclere pregatite cu ajutorul vasului Delimano
Minieclere pregatite cu ajutorul vasului Delimano In urma parteneriatului cu Delimano am intrat in posesia a doua vase Delimano Ceramica. Fiindca nu stiam nimic despre aceste vase ne-am documentat si am ramas placut surprinse sa aflam ca in ele putem gati cam tot ce se poate de la mamaliguta,tocanite,fripturi pana la creme pentru prajituri si […]
Prajitura cu mar si vin alb
Ingrediente 400 gr aluat foietaj 4 mere mari 1 plic zahar vanilat un plic budinca de vanilie sucul de la o lamaie 150 gr zahar 100 ml vin alb dulce 100 gr zahar pudra 1 galbenus Mod de preparare Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.Merele se curata de coaja si se scoate cotorul.Doua din ele […]
Prajitura pufoasa cu capsuni
Ingrediente 6 oua 200g unt 200g zahar coaja rasa de lamaie 250g faina 1plic praf de copt 500 gr capsuni sos de capsuni Mod de preparare Untul topit 1min la microunde se mixeaza cu zaharul,razatura de lamaie si ouale intregi pana se fac besicute la suprafata aluatului.Adaugam faina si praful de copt.turnam compozitia intr-o tava […]