Dupa cum stiti ustensila de baza din bucatarie este cutitul.
Fiecare dintre noi ne dorim sa avem la indemana cutite performante care sa ne satisfaca toate nevoile .
Gama de cuţite Fiskars Edge reprezintă o interpretare modernă a unei unelte tradiţionale.
Designul progresiv al gamei Edge este inspirat de simplitate şi funcţionalitate, caracteristici bine cunoscute pentru Fiskars şi urmează trendurile atât în bucătărie, cât şi în lifestyle.
Cuţitele Fiskars Edge întrunesc toate calităţile pentru a mulţumi chiar şi cei mai pretenţioşi bucătari: au un design modern, atractiv şi caracteristici inovatoare ce oferă uşurinţă în utilizare.
Gama de şapte cuţite combină influenţe atât din bucătăria Estică cât şi din cea Vestică.
Astfel, există cuţite cu funcţii diferite cu lame inspirate din tradiţiile japoneză şi europeană.
Trecerea uşoară dintre mâner şi lamă permite utilizarea diferitelor stiluri de tăiere şi fac cuţitul foarte uşor de manevrat.
De asemenea, mânerele turnate prin injecţie păstrează igiena din zona de trecere către lamă.
Învelişul special PTFE oferă o finisare atractivă şi ajută la curăţarea lamei, sporeşte durabilitatea şi previne lipirea alimentelor de lamă.
Daca intr-adevar va doriti un set de cutite performant va invitam la concurs!!
Fiskars premiaza cititorii nostri !!
– 3 PREMII -a cate un set de 3 cutite Fiskars Edge
Inscrie-te in concurs si ai sansa de a castiga un set de 3 cutite inovatoare Fiskars Edge!!
– Cutit pentru curatat – potrivit pentru curatat si taiat legume
– Cutitul bucatarului, mare – cutit de bucatarie traditional cu lama lata pentru tocat legume si taiat carne
– Cutit pentru paine – lama zimtata pentru taiat paine
Conditii de participare:
Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa raspundeti la intrebarea:
“Ce va place cel mai mult sa pregatiti de Craciun?”
Raspunsul la intrebare il postati aici la pagina de concurs sub forma de comentariu, insotit de numele vostru si adresa de email.
Va invitam sa distribuiti concursul si pe pagina voastra de Facebook.
Perioada de desfasurare
Concursul se desfasoara in perioada 11 decembrie – 18 decembrie 2012 ora 23:59
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in data de 19 decembrie.
Premiile vor fi livrate de catre sponsor doar pe teritoriul tarii.
Multa bafta tuturor!!
Update 19/12/2012
Concursul „Fiskars te premiaza de Sarbatori!” a ajuns la final!!
Acest concurs s-a bucurat de o atentie foarte mare din partea dumneavoastra , fapt pentru care am avut un numar de 334 de participanti , asta dupa ce am inlaturat toate dublurile.
Va multumim tuturor pentru participare!!
Multumim sponsorului Fiskars pentru premiile generoase !!
In urma tragerii la sorti , trei norocosi vor primi cate un set de cutite Fiskars Edge, si acestia sunt:
1. Numarul 294 – Berghian Danut
2. Numarul 19 – Caval Nicoleta
3. Numarul 253 – Butunoi Irina Elena
Felicitari castigatorilor !!
Sarbatori fericite!!!
Comentarii recente
Miclescu Mirela
11/12/2012 at 13:12Sunt supeeeer minunate,le vreau !!Eu pregatesc de fiecare data sarmale,o friptura la cuptor si neaparat cozonac in afara de ce mai vor pofticiosii casei ,
Miclescu Mirela miclescumirela@yahoo.com
adela
11/12/2012 at 13:14Cozonac si paine.Adela Giurgiu, adeya_d@yahoo.com
Teodorescu Emilia
11/12/2012 at 13:15Sarmale,friptura si tort.Emilia Teodorescu, adresa e-mail emi.teodorescu@yahoo.com
Stoica Dana
11/12/2012 at 13:15Cel mai mult imi place sa pregatesc de sarbatori Dulciurile, sarmalute si mai ales aperitivele -carnati , toba, caltabosi-traditionale Craciunului Sunt Stoica Dana- stoicadana1@yahoo.com
Adriana Elena Stanescu
11/12/2012 at 13:19imi place sa pregatesc salata boeuf, sarmale in foi de vita si cozonac; adriana.s.stanescu@gmail.com
Pologea Livia Maria
11/12/2012 at 13:21pe langa traditionalele sarmalute vom servi de Craciun: salata boef,sunca de pui cu telina,snitele de pui cu cascaval si nelipsitul cozonac cu mac si ciocolata.
Pologea Livia Maria , pliviamaria@yahoo.com
Laura Chiriac
11/12/2012 at 13:21Eu gatesc in special friptura de vita si eventual si o bucatica de friptura de porc, mai mult pofta, fac paine(traditional-ca nu am masina de paine), iar la desert un tort usor cu fructe si prajituri cu nuci si ciocolata. Anul trecut am facut si praline. (Laura Chiriac, chiriaclaura11@yahoo.com)
Guest
11/12/2012 at 13:23sarmalute, friptura porc, racitura, carnati, / doina racoti / doina_racoti@yahoo.com
Dohotariu-Avram Alina
11/12/2012 at 13:24Cel mai mult îmi place să pregătesc rețete dulci de sărbători: cozonaci, torturi, prăjituri. Dohotariu-Avram Alina. alina_niculina2007@yahoo.com.
Sorin Aluna
11/12/2012 at 13:25Sarmale , piftie ,carnati – sorinaluna@hotmail.com
racoti doina
11/12/2012 at 13:27de toate : sarmale, friprura, racitura, carnati, cozonaci / doina racoti / doina_racoti@yahoo.com
Simona
11/12/2012 at 13:31toba, carnati, sarmale, cozonac. Sorlescu Simona – simone.carys@gmail.com
Szerdahelyi Bianca Laura
11/12/2012 at 13:31De Craciun imi place sa pregatesc sarmalute pe care le fierb in seara de Craciun,sa miroase bine,bineinteles cozonac cu nuca,cornulete cu nuca, si o ciorbita de periosare,iar sotu ma ajuta la salata de boeuf.Szerdahelyi Bianca Laura, romanbianca2003@yahoo.com
Cimpoi Maria
11/12/2012 at 13:32ciorba de afumatura sarmalute si cozonac
marianacimpoi@yahoo.com
cimpoi maria
Soare Andreea
11/12/2012 at 13:41Soare Andreea, andreutza_angel@yahoo.com. Craciunul pe care mi-l amintesc din copilarie continea cozonac ( ador mirosul de coaja de portocale din coca ), sarmale ( cu mamaliguta si un carnacior de casa langa ) si binenteles salata de bouef ( unde trudeam din rasputeri sa tai cat mai marunt carnea si zarzavaturile). Asta fac in fiecare an pentru a-mi pastra inca vii amintirile legate de Craciun.
damian valy
11/12/2012 at 13:48salata beuof,tort cu iaurt si multe alte preparate….elenad15@yahoo.com
Cristina Dragan
11/12/2012 at 13:48In afara de faptul ca pregatesc bradul, adica uneori folosesc cutitul sa mai tai cate o crenguta rebela, imi place sa fac salata a-la-boeuf, friptura la cuptor cu legume si ceva dulce, un tort , cornulete…immmm, mai este putin pana la Craciun!
Oana Charena
11/12/2012 at 13:51De Sarbatori gateste sotul, dar eu gatesc tot anul asa ca mi-asi dori aceste cutite.Glodeanu Charena Narcisa Oana,nassa_1977@yahoo.com
Oana Charena
11/12/2012 at 13:57De Sarbatori gateste sotul, dar eu gatesc tot timpul anului si deaceea imi doresc aceste cutite.Preparatele din curcan sunt preferatele noastre.Charena Oana,nassa_1977@yahoo.com
Tasnádi Réka
11/12/2012 at 14:00Supa, sarmale, „bejgli” cu mac, cu nuca si multe alte prajituri. tasnadireka@freemail.hu
Kala Kalimeri
11/12/2012 at 14:02Salata boeuf, sarmalute, rulada de pui umpluta si prajitura Craciunului, dupa reteta mamei. Succes tuturor! 🙂 cojanucarmen@yahoo.com
Dobrin
11/12/2012 at 14:04Sarmalutze,fripturica de purcelush,cozonacel stropite din belsug cu un vinishor de casa .Dar mai presus de toate preparatele conteaza atmosfera calduroasa .mihaidobrin77@yahoo.com Sarbatori Fericite tuturor Dobrin Mihai
Denisa Armasareanu
11/12/2012 at 14:05cel mai mult imi place sa pregatesc cozonacii si prajituriile…Armasareanu Denisa ,d3dy_sweet@yahoo.com
Soiman Cudalbu Cristina Alina
11/12/2012 at 14:11de Craciun pregatesc tot ce cred eu ca nu gateste mama:).soiman cudalbu cristina soimancca@yahoo.com
Amalia Pantazi
11/12/2012 at 14:30De Craciun gatesc in fiecare an traditionalele:sarmale,piftie,cozonac si salata de boeuf insa in fiecare an mai incerd ceva dulciuri noi.Anul asta m-am gandit la prajitura Albinita si la Semilune.Amalia Pantazi,amalusbebelus@yahoo.com
Sorina Baloi
11/12/2012 at 14:33BALOI SORINA (sorinabaloi@yahoo.com): cel mai mult imi place sa pregatesc multe aperitivele de genul finger-food, apoi sarmalute de pui, delicate, cu varza acra, salata de boef, fripturici cu sosuri dulci-acrisoare si muuuuuunti de fursecuri si biscuitei! Cel mai important este sa fim cu totii impreuna si sa miroase in casa a bunatati, a sarbatoare, a fericire! Craciun Fericit!
Monica Horoiu
11/12/2012 at 14:36julfa (sau pelincile domnului) e cea mai dorita si cea mai pretuita „gateala” din preajma Craciunului.
Monica Horoiu
monya_oct@yahoo.ca
Ancuta Draghici
11/12/2012 at 14:39Pregatesc cu drag cozonac.
Draghici Anca, mail: laancuta@run.ro
Guest
11/12/2012 at 14:55Ciorba de perisoare, pui umplut, racituri de porc,tort de nuca.
Nefiru Alexandra
11/12/2012 at 15:40Pregatesc cu mare drag cozonacul.
Nefiru Alexandra, Mail: ale.gabriella@yahoo.com
Andreea
11/12/2012 at 15:53De Craciun nu lipseste piftia si un cheesecake usor. Mancarurile traditionale mai greoaie se mananca la neamuri 🙂
Andreea Caiea, hyp_1981@yahoo.com
mechea elena
11/12/2012 at 15:56pregatesc cu drag preparate din porc(caltabos,toba,piftie,rulada de porc in prapur),nelipsitele sarmale,salata bueof,iar din categoria prajiturilor,preferatele mele sunt rafaello,urmate de alba-ca-zapada,lamaita si tortul de ciocolata si caramel!acestea fiind numai cele mai apreciate de mine,din marea lista culinara de sarbatori! Mechea Elena.e-mail:mechea.elena@yahoo.com
mire
11/12/2012 at 15:56las orice bunatate pt racituri cu mamaliguta calda si tochitura ca la moldova. Budeanu Mirela. budeanu.mirela@yahoo.com
Torok Ana-Maria
11/12/2012 at 16:50sarmalute,friptura,prajitura,cozonac si ca aperitive niste bucate traditionale alaturi de branza buna si rosii:) Torok Ana-Maria, motion_vibe@yahoo.com
Panzariu Mihaela
11/12/2012 at 16:50Salata Beuf si briose
MARIANA DORICA
11/12/2012 at 16:55CE SE POATE PREGATI DE SARBATORILE DE IARNA ,??!!!SALATA DE BEOUF,PIFTIE DE COCOS, IMI PLACE MAI MULT SI ASTA VOI FACE ….,MUSCHIULET UMPLUT CU CIUPERCI SI CASCAVAL,SARMALUTE DE VARZA SI DE VITA ,FRIPTURA DE PURCEL ,CIRNATI SI DE CIND MA STIU COPIL …DE CRACIUN IN AFARA DE ALTE PRAJITURI MAI ALES CEA CU FOILE CU MIERE ,IMI PLACE SA FAC MULTE CORNULETE CU DIFERITE UMPLUTURI , FAC MULTE PTR CA LE DAU SI COPIILOR CARE VIN LA COLINDAT.MVISTEA@YAHOO.COM
Bureata Oana
11/12/2012 at 17:43…carnati , caltabos, sarmale, prajiturele , toate cele traditionale romanesti si sa nu uitam de masa, care ar trebui sa arate impecabil, decorata in straie de sarbatoare si pregatita ca sa ii primeasca pe cei dragi . Bureata Oana, adresa email – oanagrgn@yahoo.com
Alina Mateescu
11/12/2012 at 18:16Imi place sa fac cozonaci moldovenesti. Mateescu Alina alina_daniela1983@yahoo.com
Horia Loredana
11/12/2012 at 20:24Sarmalute,carnati,cozonac si prajituri,lory_4u60@yahoo.com,Loredana Horia
Dinca Oana
11/12/2012 at 21:24CLASICELE FURSECURI SUNT TRADITIE DE FAMILIE LA CARE PARTICIPA TOATA LUMEA 🙂
av
11/12/2012 at 21:36Vor fi cam multe avand in vedere ca taiem un pucel deci tot ce se poate din purcel si pe deasupra sunt si mama a doi copii care deoreaza dulciurile : deci timpul e ocupat in totalitate
Berghian Danut
11/12/2012 at 22:48Sarmale, cozonac, racituri, ciorba de burta, carnati, berghian.danut@gmail.com, Berghian Danut
Ionescu Tania
12/12/2012 at 01:12salata de beof si friptura taniuza_hd@yahoo.com
Gaby_d
12/12/2012 at 07:09Ciorba radauteana, sarmale, chiftelute cu ceapa marinata si maioneza, carnati, muschi si slaninuta, afumate, plus multe prajituri!
Gabriela Duceag gabrielad_31@yahoo.com
Violeta Postolache
12/12/2012 at 07:14Sarmale,racituri, cozonac, turta dulce si lista ar putea continua la nesfarsit !
vio_dreams2005@yahoo.com
Rita Oarga
12/12/2012 at 08:42Mie imi face mare placere sa pregatesc prajituri si tortul pentru masa de Craciun. Datele mele: Oarga Rita, e-mail: oarga_rita@yahoo.com
Iarto cristina maria
12/12/2012 at 09:00Masa de craciun e ca un ritual in casa noastra,deci nu ne prea abatem de la el.In general gatesc: supa de carne cu galuste de gris,sarmale,carnati afumati fierti in zeama de varza,cozonac cu nuca,briose cu sunca si cascaval.Cel mai important e sa ne asezam cu totii in jurul mesei in seara de ajun si in yiua de craciun.
nipokio
12/12/2012 at 09:58Ciorba de burta, sarmalute, muuulte prajituri, toba, carnati…produse specifice mesei de craciun la romani 😀
Rotaru Ionela, yoggy82@yahoo.com
Paula Baciu
12/12/2012 at 10:27cel mai mult imi place sa fac carnati si salata de beuf; paulabaciu@yahoo.com
Adina-Mirabela Gavriloi
12/12/2012 at 11:04Nume:Gavriloi Adina-Mirabela
Mail:Gavriloiadina@yahoo.com
Cel mai mult imi place sa pregatesc prajituri.
Share:http://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/557662934248706
Paula Gafitescu
12/12/2012 at 11:32Imi place sa prepar multe bunatati pentru masa de Craciun, dar cozonacul il fac cu cel mai mare drag!! Craciunul nu ar mai fi la fel fara el 🙂
Paula Gafitescu, mail: poliana_me@yahoo.com
Tar-Rus Claudia
12/12/2012 at 12:56Ciorba de burta si sarmalute. Tar-Rus Claudia, claudia_platinium@yahoo.com
Crina Petrus
12/12/2012 at 13:51Imi place sa pregatesc supa, sarmale, salata de boef, friptura, cozonac si prajitura 🙂 Crina Petrus, mail: crinapetrus@yahoo.com
Ursu Roxana
12/12/2012 at 15:39Sarmalute si friptura de porc
roxyblondutza@yahoo.com
Doldoran
12/12/2012 at 15:51De fiecare data gatesc:cartabos,carnati,toba,piftie(racituri),sarmale,salata de beof si cozonac.
Erika Palutiu
12/12/2012 at 16:08Cel mai mult imi place sa pregatesc prajiturile, supa de pui si salata de boeuf 😀
Nume: Palutiu Erika
e-mail:beri_t85@yahoo.com
carla27carla
12/12/2012 at 18:58Cel mai mult imi place sa fac ciorba de perisoare,sarmalute,salata de beouf,friptura de porc si carnati afumati si prajituri.
Ion Marcela
carla27carla@yahoo.com
emma
12/12/2012 at 20:40in aceasta perioada imi place sa pregatesc fursecuri si saratele.
nume: Ani Emanuela Sala
e-mail: samisala79@yahoo.com
simina
12/12/2012 at 23:35cel mai mult imi place de Craciun sa gatesc cozonac, sarmale, friptura, peste si o sa mai gasesc si ceva noutati pe la voi,
Ralu River
13/12/2012 at 14:08De Craciun imi place sa pregatesc celebra Prajitura de Craciun cu fructe uscate.
Raluca Patrolea
E-mail: raluca_patrolea@yahoo.com
Mihaela Rozsnyai
13/12/2012 at 14:16Ce Craciun este acela daca nu miroase a friptura cu carnati ? Deci friptura rumena la cuptor cu carne proaspata de porc , inconjurata de carnati de casa usor afumati . Se serveste insotita de pireu pufos de cartofi si castraveciori crocanti .
Mihaela Rozsnyai , mihaelar63@yahoo.com .
sakura_story
13/12/2012 at 17:53daca ar fi dupa mine as face doar prajituri si covrigei
dar asa, fac de dragul sotului si budinci 🙂
ludmila
sakura.story@yahoo.com
Andreea Tui
13/12/2012 at 19:02De Craciun nu pot lipsi traditionalele turte si friptura de porc.
Andreea
andreeatzui @ yahoo.com.
Carmen
14/12/2012 at 08:53Imi place foarte mult ca de Craciun sa fac Salata Beof. Nu stiu cum se scrie corect dar imi pplace sa o gatesc si sa o mananc in egala masura
Mihaela Ghelase
14/12/2012 at 09:27Prajituri, covrigei, racitura, friptura la cuptor, snitele, piftelute, ciuperci umplute, ciorba de perisoare,sarmalute…. Ghelase Pantea Mihaela; miha1984ingerash@yahoo.com
Anca
14/12/2012 at 18:40Nu stiu altii cum sunt, dar eu
cand vine Craciunul o iau razna de la inceputul lui decembrie, simt cum ma
invaluie magia sarbatorilor. Ma gandesc la bradutul plin de luminite, la cadouri
pentru cei dragi si nu in ultimul rand la masa plina de bunatati (ca la mama
acasa). Si cum e Craciun, nu pot lipsi
de pe masa frumos decorata, platourile cu produse traditionale, salata beouf
care ia in fiecare an o alta forma in platou , iubitele noatre sarmalute, de aceasta data cu afumatura, imbietoarea fripturica
de porc de la cuptor, cozonacul cu nuca de al carui miros nu ma pot lipsi de
sarbatori si diferite dulciuri care se schimba de la an la altul. Cu un pic de
rabdare si imaginatie, totul se incheie cu o frumoasa atmosfera de sarbatoare
alaturi de cei dragi fara de care magia sarbatorilor ar disparea. Un Craciun Fericit tuturor si un An Nou mai
bun! Anca Raus raus.anca@yahoo.com
Marcela
14/12/2012 at 21:36Cu ce sa incep? Cu carnatii facuti in casa, cu sarmalutele in foi de varza acra, cu slaninuta gustoasa ascunsa printre randuri?
Sau poate cu piftia pe care o pazesc ca pe ochii din cap, ca sa iasa cat mai transparenta, cu usturoi atat cat trebuie…
De friptura nu mai vorbesc, dar pot sa vorbesc in schimb despre prajiturele? Am sa incep cu un cozonac plin de nuci si cacao, am sa continui cu crema de zahar ars, ca vine baiatul cel mare, si e preferata lui, si cine mai stie ce idei imi mai vin…
Cred ca tocmai am enumerat cateva feluri de mancare traditionale, pe care le iubim, despre care spunem in fiecare an ca nu le mai facem, ca sunt prea grele, dar nu ne putem abtine, ca o data e Craciunul, nu-i asa?
Sarbatori fericite tuturor!
Marcela Dumitrescu,
dummarc43@yahoo.com
Alina Floare
14/12/2012 at 22:36Friptura, carnati,sarmalute,prajituri, cozonac, covrigei
Alina Floare
14/12/2012 at 22:37Friptura, carnati,sarmalute,prajituri, cozonac, covrigei, alinafloare@yahoo.com, Alina Floare
disqus_O9cLpnvwdj
15/12/2012 at 10:15cozonaci, sarmale, „porcarii” si salate boeuf
asavei_Cata92@yahoo.com
Felicia Fefe
15/12/2012 at 13:14De Craciun cel mai mult imi place sa impodobesc bradul, chiar in ajunul craciunului, ma pregatesc de colindatori. Pregatesc toba, friptura de porc, sarmale, salata boeuf, prajituri si bineinteles frumosul tort cu Mos Craciun. Iar in noaptea de ajun merg la sluja care se organizeaza la biserica.
Doina Racoti
15/12/2012 at 14:13“Ce va place cel mai mult sa pregatiti de Craciun?”…. porcu’
doina racoti / doina_racoti@yahoo.com
Carmen
15/12/2012 at 20:19Ciorba de burta, sarmale, piftie, friptura, carnaciori, salata de boeuf…..o nebunie! Pirvan Carmen, pirvancarmennicoleta@yahoo.com
Miha Simiuc
15/12/2012 at 22:40De Craciun imi place sa fac multe prajituri, de toate felurile si pentru toate gusturile.
Miha Simiuc miha278@gmail.com
inger_fara_harpa
16/12/2012 at 12:04Sarbatori fericite !
Nume : Mihaela Preda
e-mail: inger_fara_harpa@yahoo.com
De Craciun imi place sa pregatesc : carnatii , ciorba,cozonacul si prajiturile .
share fb :https://www.facebook.com/mihpre/posts/505164799505124
Grófová Nicoleta
16/12/2012 at 12:40Un concurs cu premii deosebite! Super!
Eu de Craciun pregatesc cu siguranta cozonac ca la mama acasa, nuci umplute si apoi celelalte pregatiri sunt dupa traditia slovaca: ciorba de linte si file de crap cu salata de cartofi (acestea sunt mancaruri traditionale de Craciun la slovaci), precum si multe feluri de fursecuri si turta dulce, dulciuri de asemenea traditionale in tara unde locuiesc.
Va doresc „Sarbatori minunate!” in caz ca nu ne mai auzim. Nico
dinu maria otilia
16/12/2012 at 12:51Acum la Craciun vreau sa fac casuta de turta dulce dupa reteta unei
prieten,biscuiti dulci pt Mos Craciun …insa cel mai mult imi place sa
fac Om de zapada din ciocolata de casa .Asta fac an de an si voi face si
anul acesta. Nume Dinu Maria Otilia ,mail otto_x85@yahoo.com
IONELIA CRISTINA NICHITA
16/12/2012 at 13:11sarmale, cozonac si salata boeuf
nichita cristina
e-mail: inncristina@gmail.com
Tania Dumitrache
16/12/2012 at 13:56salata de bouef,sarmale,cozonac si tort
nume:Tania Dumitrache
mail:tania_672000@yahoo.com
Cristea Violeta Elena
16/12/2012 at 14:01prajituri, sarmale, ciorbita de perisoare, friptura si salate, Cristea Violeta Elena, e-mail: cristeavioletaelena@yahoo.com
Butunoi Irina Elena
16/12/2012 at 16:14De Craciun imi place sa pregatesc mancaruri traditionale: racitura de
cocos, sarmalute in foi de vita, cozonaci cu multa nuca,si prajituri.
Cretu Veronica
16/12/2012 at 17:11Intotdeauna fac cozonaci impletiti cu nuca,friptura,in general ceva mai deosebit,daca se poate din vanat, apoi diferite dulciuri.Anul acesta vreau sa incerc si eu o casuta din turta dulce.
Cretu veronica
cretu_veronica22@yahoo.com
anyt_dodo
16/12/2012 at 17:32De Craciun gatesc doar mancaruri traditionale: sarmale cu cravavita (sangerete dupa cum stiu multi), caltabos, friptura de porc, carnati de casa afumati la gratar si cozonac cu nuca
Ionescu Ana-Claudia
anyt_dodo@yahoo.com
Ana Maria Birladeanu
16/12/2012 at 18:13sarmalute,friptura si tortulet pentru sarbatoritul de sf.stefan 🙂 ana maria birladeanu ,aniela_aniela22@yahoo.com ,multumim pentru frmosul concurs 🙂
inayna27
16/12/2012 at 19:00waw,abia astept sa pregatesc cozonacul,sarmalele,ciorbita,si prajiturele,mai este putin,putin:)
inayna27
16/12/2012 at 19:00uitai numele si mailul,jana mirea
inayna27@yahoo.com
inayna27
16/12/2012 at 20:14mirea_sevastian@yahoo.com
Dumitrache Dumitru
16/12/2012 at 21:01cozonac,prajituri,sarmale,friptura la gratar Dumitrache Dumitru
mail:dumitrudumitrache34@yahoo.com
Cristian Gheorghita
16/12/2012 at 21:14😀 carnatii de porc si vita 😀 si friptura de porc !!! sunt primele pregatiri pentru masa de Craciun. Gheorghita Cristian. (gheorghita.cristian@gmail.com)
Hoo Băă Dumi
16/12/2012 at 21:46sarmale,cozonac,foi de napolitane si friptura la gratar
dumitrache floein
mail:fl0rinn@yahoo.com
Dumitrache Ioana
16/12/2012 at 22:21sarmale,cozonac si tort
Dumitrache Ioana
mail:senzatzie2010@yahoo.com
Dumitrache Dumitru
16/12/2012 at 22:26cozonac,prajituri,sarmale,friptura la gratar Dumitrache Dumitru
mail:dumitrudumitrache34@yahoo.com
anaiss lalala
16/12/2012 at 22:36De Craciun imi place sa pregatesc mancaruri care in timpul anului nu le facem, cum ar fi : Racitura de porc, piftelute cu ceapa si maioneza, binecunoscutele sarmalute, si o mancare care la noi in moldova ii zice rasol (un amestec de hrean ras, smantana si iaurt in care se adauga carne de pui) .
e-mail : myhandmadepassion@yahoo.com
nume si prenume : Curelaru Diana
Buda Dana
16/12/2012 at 22:41de Craciun ciorba de legume cu pui, friptura de porc la cuptor si salata de cartofi, cozonac ca la mama acasa:)
share pe fb: http://www.facebook.com/budadana/posts/554635901231204
fb Buda Dana
mail budadana@yahoo.com
Sarbatori Fericite la toata lumea !
veronica picioroaga
16/12/2012 at 23:30De sarbatori pregatim de toate! ca-n Moldova:-)) carnati afumati, muschi, sunculita , toba si tot ce poti sa faci din porc. Facem si un curcan fript la cuptor, stati linistiti! :-))) Dar cel mai mult ador sa fac prajiturele. De toate, saratele, cornulete, prajitura cu nuci caramelizate si cu esenta de migdale, tiramisu un lighean si turta dulce ptr placerea de-a modela 🙂 email: veronicapicioroaga@yahoo.com numele: Veronica Picioroaga
Daniela Zaharia
17/12/2012 at 01:23Carnati, sarmale, salata de boeuf, piftie si prajituri!
Daniela Zaharia
dn_zaharia@yahoo.com
GeorgianaState
17/12/2012 at 14:15Imi place sa pregatesc prajituri ! asta e treaba mea,fiindca mama face restul:-) asa ca biscuitii in forme de braduti, mosi craciuni ori stelute, cu martipan si multe esente..e o joaca pentru mine pe care-o savurez in fiecare an!
lichinteanu roxana
17/12/2012 at 14:50Craciunul nu este Craciun daca nu pregatim scutecele lui Iisus ( sunt ca baclavaua cu nuci:D), sarmale, cozonaci si datorita bunciilor de la tara carne de porc la cuptor. Sarbatori fericite!!
vestina state
17/12/2012 at 14:58Imi place sa pegatesc retete deosebite, fripturi cu sosuri de fructe si miere, rulade cu spanac si branza, ori somon cu branza de capra asezate frumos pe bruschete delicioase! cand e vorba de prajituri, apelez neaparat la creme sofisticate si retete inedite si toata lumea este f fericita 🙂
Ana Maria Trifan
17/12/2012 at 15:35De Craciun nu am prea mult timp la dispozitie dar sigur voi pregati salata de boeuf, sarmale, tort si sa vedem ce idei mai imi vin pe parcurs! Ana Maria Trifan
email: ann_marryy@yahoo.com
mary_lena
17/12/2012 at 16:27Sarmale, toba, carnati,salata boef , cozonac
radu marilena
radumarilena2010@yahoo.com
Macovei Oana
17/12/2012 at 18:36Saratele ,cornulete, salata boeuf, cozonoc.
Oana Macovei
macovei.oana93@yahoo.com
Varga Teodora
17/12/2012 at 18:45De sarbatori imi place sa gatesc cat mai multe feluri atat de mancare cat si de prajituri daar cel mai mult imi place sa fac sarmalele,cozonacii si prajiturile…deoarece pe langa ca sunt bune ,au acel miros de sarbatoare..
SARBATORI FERICITE!!
Varga Teodora
vargateodora@yahoo.com
mary_lena
17/12/2012 at 23:42friptura, toba, carnati.
radu marilena radumarilena2010@yahoo.com
radu georgian
17/12/2012 at 23:43Imi place sa fac friptura de porc si carnati.radu georgian eusuntgioc@yahoo.com
Flori Eu
18/12/2012 at 02:52Piftie si carnati, sarmale cu varza acra, friptura la cuptor si cozonac cu nuca si ciocolata.
numele meu: Anghel Florica
mail: floricaeu@yahoo.ro
Bia Draguta
18/12/2012 at 13:22Cozonac, sarmale si piftie! – Bianca Mihaiu: biadraguta@yahoo.com
Ana Maria Bâlea
18/12/2012 at 13:23Prăjituri felurite, sarmalute salata de boeuf, friptură, răcitură şi alte bunătăţi.
Lazar Oana
18/12/2012 at 13:27cozonac,carnaciorii ,friptura
lazar oana
lazar_oana2@yahoo.com
Enache Dorina
18/12/2012 at 13:48Friptura de curcan la tava, salate diverse cu maioneza, prajituri si torturi si pentru fiecare dintre ele am nevoie de cutitul adecvat.
Dorina Enache
dorina_enache@yahoo.com
Cristina Toth
18/12/2012 at 13:51Masa de Craciun nu ar arata bine fara salata de boeuf, ciorba de porc cu afumatura si tarhon,sarmalute, cozonac si un tort de ciocolata. Cristina Toth office@divainbucatarie.ro
Lazar Maria
18/12/2012 at 14:53sarmalute si cozonac…lazar maria lazarmaria57@yahoo.com
acsinia iulia
18/12/2012 at 16:34odata cu venirea sarbatorilor de iarna parca intra si magia lor in bucatariile noastre, dar mai ales in bucataria mea. de craciun va mirosi in special a: afumaturi, sarmalute, fripturica si in special a dulciuri care mie imi plac cel mai mult( cornulete, piersicute,si o minunata prajitura cu branza) SARBATORI FERICITE TUTUROR IULIA ACSINIA e-mail: iulia_florin@yahoo.com
gabriela
18/12/2012 at 17:14cozonac, racituri, sarmale, carnati, jumari
Gabriela gabriela_ciurba@yahoo.com
Mitinita MiniChefs
18/12/2012 at 18:04fursecuri si cadouri homemade.
Adina Ciocalau
mitinitta@yahoo.com
Zaharia Mihaela
18/12/2012 at 18:29Deocamdata stiu sa fac sarmale, carnati si prajitura negresa 🙂 Astept sa ma mut la casa mea si acolo sigur voi invata sa fac mai multe bunatati pentru Craciun 🙂
Zaharia Mihaela
anghelmihaelaroxana@yahoo.com
Diana Borca
18/12/2012 at 21:32Ador sa fac fursecuri pentru Mos Craciun! <3
Chireac Elena
18/12/2012 at 22:36sarmalute , cozonaci, friptura de porc ursangeaninapetronela@yahoo.com
Derecichei Roxana
18/12/2012 at 23:24Prajituri cu scortisoara (cinnamon rolls – rulouri cu scortisoara, prajitura sau tarta cu mere si scortisoara).
Derecichei Roxana Dana – roxy_dana@yahoo.com
LoredanaCarp
19/12/2012 at 00:33Concurs inchis!! azi 19 decembrie vom afisa castigatorii!!
Grófová Nicoleta
20/12/2012 at 19:52Felicitari castigatorilor! Sa le folositi cu placere.