Aperitiv cu mango si Aperifrais
Va recomandam sa incercati acest Aperitiv cu mango si Aperifrais care este foarte bun si se prepara foarte rapid. Gustul dulce al fructului de mango in combinatie cu mini aperitivele Aperifrais a la Provence si a l’Italie si sunca usor afumata se imbina perfect. Aceste aperitive vor fi vedetele principale si vor disparea cat ai clipi de pe masa.Initial o sa vi se para ciudata combinatia dupa cum si mie mi-a parut ciudata, dar trebuie sa ma credeti pe cuvant este senzationala combinatia.
Va recomandam sa rasfoiti si sectiunea cu Aperitive, sigur veti gasi mai ales pentru sarbatori numeroase retete care va vor fi pe plac.
Pentru 4 persoane avem nevoie de urmatoarele ingrediente
Aperitiv cu mango si Aperifrais – Ingrediente
300 g mango curatat si taiat cubulete
2 linguri ulei de masline
3 linguri suc de portacale proaspat stors
3 lingurite cu busuioc taiat marunt (se poate adauga in locul busuiocului, menta)
sunca afumata taraneasca, prosciutto
Aperifrais a la Provence si a l’Italie
tepuse
pahare mici in care montam aperitivul
Aperitiv cu mango si Aperifrais – Peparare
Fructul de mango se curata si se taie cubulete. Se pune intr-un vas. Peste adaugam busuiocul taiat marunt si uleiul de masline. Se amesteca si punem sucul de portocale proaspat stors. Se amesteca din nou si lasam la marinat la rece timp de 15 minute.Feliile de sunca afumata taiata subtire se trag pe tepuse impreuna cu mini aperitivele de branza Aperifrais. La fiecare paharel punem o tepusa cu o feliuta de sunca si o bucata de branza.
Nota: In locul busuiocului putem folosi menta. Aperitivul se poate monta si intr-un vas mai mare, iar in el vom pune tepusele cu sunca si branza si fiecare oaspete se poate servi dupa placul inimii din acest Aperitiv cu mango si Aperifrais.
Va recomandam sa rasfoiti si sectiunea cu retete cu branzeturi, Retete Delaco.