5 mere rosii
3 felii pastrama
un morcov
o buc telina
1 castravete murat
1/2 gogosar
100 gr smantana
piper mozaic din rasnita Kotany
sare
Mod de preparare
Telina si morcovul se curata si se rade prin razatoare.Castravtele gogosarul si pastrama se taie in cubulete mici.
Merele se scobesc lasand peretii cat mai subtiri.Miezul rezultat se taie si el cat mai marunt.
Intr-un castronel amestecam pastrama si legumele rase si cele taiate marunt.Se adauga smantana si se potriveste de gust cu sare si piper mozaic.Se amesteca pana obtinem o pasta omogena.Se umplu merele si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Comentarii recente
Mrs. Green Foot
10/10/2010 at 23:14Foarte de efect aperitivul! Si gustos de asemenea 🙂
Flore...
11/10/2010 at 22:33mmm… de aratat arata supperb!Cred ca si gustul este pe masura!
Gabriela
12/10/2010 at 14:57interesant aperitivul si cred ca e si foarte bun,sa va fie de bine!o zi buna!