Aperitiv cu sfecla si branza pufoasa cu hrean
Aperitiv cu sfecla si branza pufoasa cu hrean– un aperitiv pregatit cu crema de branza pufoasa cu hrean, de la Delaco, o crema de branza ce se preteaza foarte bine pentru astfel de gustari.
Cu un gust subtil de hrean si combinata cu dulceata de sfecla rosie, fac ca aceste mici aperitive montate pe biscuiti sarati sa faca deliciul oricaror petreceri!!
Aperitiv cu sfecla si branza pufoasa cu hrean- Ingrediente
140 g crema de branza pufoasa cu hrean
o lingura cepsoara verde tocata marunt
piper macinat
Dulceata de sfecla rosie
250 g sfecla rosie
200 ml apa
150 g zahar brun
1 lingurita hrean ras
1 lingura otet de mere
1 lingurita mustar dijon
biscuiti aperitiv tuc
cepsoara verde tocata marunt
Aperitiv cu sfecla si branza pufoasa cu hrean-Mod de preparare
Sfecla rosie taiata in cubulete foarte mici, se pune la fiert impreuna cu zaharul, otetul si apa. Se fierbe la foc potrivit pana ce tot lichidul scade si cubuletele de sfecla sunt patrunse. Se retrage de pe foc, se adauga hreanul, mustarul, se omogenizeaza si se lasa la racit.
Crema de branza se amesteca cu cepsoara tocata marunt si piperul.
Cu ajutorul unui pos cu varf zimtat se pune pe biscuitii aperitiv cate o avelina din crema, deasupra cremei se adauga cate un varf de lingurita cu dulceata de sfecla dupa care se presara cepsoara tocata.
Se monteaza pe biscuiti cu cateva minute inainte de a fi aduse la masa!!
Pofta buna!!
Comentarii recente
Daniela Taher
27/09/2016 at 17:43Imi place ca cei de la Delaco au si cu hrean, din pacate Almete nu au. Cele de la Almete mi se par putin mai pufoase, insa nu au asa multe arome.