Acest aperitiv cu vinete ,rosii si branza tofu este simplu si usor de preparat.
Ingrediente
o vanata potrivita
250 gr rosii cherry
150 gr branza tofu
ulei de masline
3 catei de usturoi
busuioc proaspat
sare
piper
Mod de preparare
Rosiile cherry se taie in doua sau in patru, se adauga branza tofu taiata si ea in cubulete mici, se asezoneaza cu sare, piper, busuioc proaspat taiat fin si ulei de masline.
Vanata se taie in felii groase cam de 1cm, se sareaza putin si se pune in tigaie la prajit in putin ulei de masline in care am adaugat si usturoiul intreg pentru a-i da gust .
Se prajesc rapid pe ambele parti, se scoate pe un prosop de hartie si se lasa la racorit .
Peste feliile de vanata se aseaza amestecul de rosii si branza tofu.
Comentarii recente
Rocsy Ciobanu
06/08/2012 at 19:38Bine arata!
Anonymous
11/08/2012 at 10:51buna reteta,am vazut-o si aici:
http://mayas-esprit.blogspot.ro/2011/10/vinete-coapte-cu-salata-de-rosii-si.html
diferenta e ca ai prajit vanata .
eu prefer la gratar,e mai sanatos
(Elena A )
Lory
11/08/2012 at 14:57Ei uite ca nu stiam de reteta lui Maya :)..e pe aproape …eu am folosit tofu in loc de branza si nu am folosit ceapa 🙂
Cat despre prajitul vinetelor si procedeul asta e sanatos .Am pus cam tot atat ulei in tigaia tefal cat le-as fi uns pe ele daca le puneam pe gratar .