Mai mereu am in frigider cate un pachet de foi de patiserie. Sunt proaspete si imi plac mult, fiindca nu cresc cand le coc ca si aluatul foietaj congelat , iar crema de branza- Ceva fin Delaco cu verdeata, cu usturoi, cu smantana nu ne lipseseste niciodata.
Asa ca m-am jucat putin facand cateva aperitive sub forma de morcovi ..sau cel putin asa le vad eu 🙂
E faina combinatia si nu trebuie sa muncesti mult pentru a le face.
In cateva minute obtii un aperitiv gustos!!
Ingrediente
un pachet foi de patiserie-275g
o cutie crema de branza cu verdeata-Ceva fin pufos-Delaco
o cutie crema de branza cu usturoi -Ceva fin cremos-Delaco
un morcov
o legatura de marar
piper macinat(optional)
Mod de preparare Aperitive cu crema de branza si morcov
Taiati aluatul sub forma de triunghiuri asa cum sunt in imagine(mai mari sau mai mici dupa cum doriti)asezatile in tava tapetata cu
hartie de copt , apoi intepati-le din loc in loc cu o furculita. Coceti in cuptor preincalzit cam 10-15 min pana ce aluatul creste frumos si se rumeneste usor.
Intre timp pregatiti umplutura.
Se amesteca cele doua creme de branza daca doriti mai puteti adauga putin piper macinat si sare .Eu nu am mai adaugat nimic fiindca mi-a placut asa cum era.
Puneti umplutura intr-un pos cu dui si trasati deasupra triunghiurilor un strat de crema, decorati cu morcov ras si frunzulite de marar
In 20-25 min ai obtinut un aparitiv gustos si sanatos!!