Baghete umplute cu crema de branza o gustare usor de pregatiit cu ingrediente la indemana oricui.
Eu am ales sa pregatesc umplutura cu trei tipuri de branza si asezonata cu ardei colorati si masline, insa se poate face dupa placul fiecaruia.
Poate fi pachetelul perfect atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.
Pe langa aceste aperitive rapide va recomand si mini aperitive rapide sau poate va intereseaza sa pregatiti un tort aperitiv, savuros ce i-ar sta bine pe masa oricarei petreceri
Baghete umplute cu crema de branza
Ingrediente
2 baghete paine alba
200 g branza de vaci proaspata
150 g branza topita milkana Herbs-Delaco
50 g cascaval ras
3 lg ardei capia(rosu,galben,portocaliu),tocat fin
o lingura masline tocate fin
o lingura cepsoara tocata fin
piper
un praf de usturoi(optional)
Baghete umplute cu crema de branza-Mod de preparare
Baghetele taiate in doua se scobesc de miez pe la capete lasand o margina de 1 cm.
Intr-un castron amestecam branza de vaci cu branza topita milkana si cascavalul ras.
Adaugam ardeiul, maslinele, cepsoara, piperul, praful de usturoi dupa gust si omogenizam.
Cu ajutorul unei lingurite umplem baghetele cu crema de branza, le invelim cat mai strans in folie alimentara si dam la rece pentru cateva ore.
Le portionam in felii potrivit de groase chiar inainte de momentul servirii.
Pot merge foarte bine luate ca si pachetel fara a fi nevoie sa le mai taiati.