Simplu si rapid de preparat aceste Bastonase cu Emmentaler.
Le-am servit cu ketchup din rosii coapte, dar merg servite si cu alte sosuri. Este un aperitiv foarte usor de pregatit il recomand sa le incercati si voi. La fel de bune sunt si aceste Pachetele cu Cascaval.
Ingrediente Bastonase cu Emmentaler
1 pachet aluat de foietaj
Emmentaler de la Delaco
1 ou
(seminte de susan, de mac, in)
1 praf de sare
ketchup din rosii coapte, ketchup picant, sos de maioneza fiarta
Preparare Bastonase cu Emmentaler
Aluatul de foietaj se dezgheata (se lasa la dezghetat in frigider), se taie patratele, dreptunghiuri. Emmentaler-ul se taie bastonase si se ruleaza intr-un patratel de aluat. Se inchid capetele si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se inteapa suprafata cu furculita ici, colo apoi se ung cu ou batut si se pot presara deasupra seminte de susan, de mac, sau de in sau alte variante si se coc in cuptorul incalzit in prealabil.
Se scot si se servesc cu ketchup sau cu ce sosuri va sunt pe plac. Va recomand sa serviti un vin alb sec bine racit sau chiar si o bere rece.