Sunt acele aperitive care se fac rapid si cu fara niciun efort.
Branza pufoasa cu hrean de la Delaco nu necesita prea multe adaosuri, eu am mai pus miere, un praf de piper si mozzarella rasa ca sa aiba consistenta si sa poata fi modelata. Am folosit bobite de struguri parfumati fara seminte de culoare roze dar puteti folosi foarte bine si bobite de struguri albi. Poti fi pregatite chiar si cu cateva ore inaintea servirii, se pastreaza foarte bine la rece.
Bilute de branza cu struguri-Ingrediente
140 g branza pufoasa cu hrean-Delaco
1 lingura miere de albine
5 linguri mozzarella rasa fin
piper macinat
bobite de struguri roze
ardei rosu, galben si vere
marar verde
seminte de susan alb si negru
Bilute de branza cu struguri
Mod de preparare
Branza pufoasa cu hrean se omogenizeaza cu mierea, mozzarella rasa si piper macinat dupa gust. Compozitia obtinuta se modeleaza in mici bilute in mijlocul carora punem cate o bobita de strugure roze.
Trecem fiecare biluta prin marar tocat, amestec de susan negru si alb sau prin ardei de diferite culori, tocati marunt.
Se tin la rece pana in momentul servirii.
Simplu, rapid si bun!!
[amd-yrecipe-recipe:57]
Pofta buna!!