Preparatul din imagine il gasiti Aici
Ingrediente:
400 gr cartofi,
1 legatura patrunjel verde,
1 ou,
5 linguri faina,
50 g unt,
sare dupa gust,
Preparare:
Cartofii curatati, ii punem la fiert in apa cu sare . Cand sunt fierti ii strecuram si zdrobim. Adaugam la ei patrunjelul tocat, 1 ou crud, 50 g unt, si circa 5 linguri faina (se adauga faina cat sa obtinem o compozitie usor de modelat si mai consistent ).
Condimentam cu sare amestecam bine compozitia pana la omogenizare,formam bulgarasi de marimea dorita dupa care ii prajim in ulei fierbinte.
Se scot pe servet de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Comentarii recente
Beth
02/04/2012 at 11:46Wow!!!! ces boulettes sont merveilleuse, très bien réaliser, bravo!
Ramona Alina
03/04/2012 at 01:25Cu sigurantã am sã pregãtesc si eu la ce bine aratã!
mari
03/04/2012 at 14:34le-am incercat si eu si sunt foarte bune
Ninia
10/04/2012 at 09:47Trebuie sa le fac ! Arata foarte bine ! Sarbatori fericite !
Ninia
10/04/2012 at 09:49Super reteta ! Abia astept sa le fac ! Arata foarte bine . Sarbatori fericite !
madi_marin
11/04/2012 at 16:41Arata foarte bine! Acum ma pregatesc sa le fac ! De-abia astept! Paste Fericit!
Adriana
28/12/2017 at 21:12Buna, pot coace buletele de cartofi in cuptor?
Ghtu
21/02/2020 at 19:09Am facut cu cartofi si conopida , minunate.
Liana Liana
01/04/2020 at 09:58Cred ca au fost foarte bune in aceasta combinatie!