-Camembert in crusta de seminte-
Camembert Ile de France in crusta de seminte, un aperitiv festiv ce poate fi servit in seara de Revelion si nu numai.
Pe langa fapul ca se pregateste extrem de usor, reteta de Camembert in crusta de seminte e foarte gustoasa si cu siguranta va fi apreciata de musafiri.
Va recomand sa o incercati!!
Camembert in crusta de seminte – Ingrediente
125g camembert Ile de France
un ou
3 linguri pesmet
3 linguri amestec de seminte
faina alba
50 ml lapte
sare
ulei pentru prajit
Pentru servit
sos de zmeura sau dulceata
salata
Camembert in crusta de seminte – Mod de preparare
Rotita de camembert se taie in doua, se umezeste pe toate partile cu lapte rece, se trece prin faina, ou batut, faina, ou batut si pesmet amestecat cu seminte – trebuie neaparat sa urmati intocmai ordinea descrisa de mine ca sa obtineti o crusta frumoasa si care sa sigileze foarte bine branza camembert.
Se aseaza pe o farfurie si se introduce la frigider pentru cel putin 30 min sau in congelator pentru 15 min daca va grabiti.
Insa, poate fi pregatit si cu o ora doua inainte si prajit atunci cand il serviti .
Se prajeste in baie de ulei pentru cateva minute pana ce crusta devine aurie.
Se serveste imediat, alaturi de sosul de zmeura si salata.
Pofta buna!!