Carnaciori in aluat de foietaj
INGREDIENTE:
1 pachet aluat de foietaj,
carnaciori,
seminte de in, de susan,chimen,
ou pentru a unge aluatul,
1 praf de sare,
PREPARARE:
Aluatul de foietaj cumparat il lasam la dezghetat in frigider. Presaram masa de lucru cu faina si intindem aluatul dezghetat. Il taiem fasii apoi infasuram carnaciorii . Ungem aluatul cu ou ( oul il batem putin cu o furculita cu putina sare ) si presaram deasupra dupa placul fiecaruia seminte de in , susan , chimen ….
Asezam carnacioriii rulati in tavata tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pana aluatul se rumeneste frumos .
Servim cu un sos de rosii picant , ketchup , sos de rosii si ghimbir ,sos de maioneza fiarta dupa care putem servi o bere rece sau un vin , dupa dispozitia fiecaruia.
Pofta Buna !
Comentarii recente
sarah
31/10/2011 at 10:13foarte fain arata.pup
whatafy
31/10/2011 at 11:52Par gustoase dar cand ma gandesc la foietaj vad ceva dulce. Nu cred ca as putea manca asa ceva.
Leila
31/10/2011 at 22:37Multzam Sarah !
Whatafy, nu fi reticent (a) la nou 🙂 Incearca si ai sa vezi daca poti manca sau nu 🙂 O seara placuta sa aveti !
Mihaela - mykyduta
31/10/2011 at 23:40Mmmmm, ce pofta mi-ai facut!!!!
Arata super bine!!!
Anonymous
30/01/2012 at 18:03sunt deliciosi ,am facut saptamana trecuta
zen1966
05/04/2012 at 10:22Sunt uimita ca atunci cand eram copil si venea mosu cu inghetata la cornet……Doamne ce talent ai….