Da sunt sigura ca o sa para un fel ciudat prezentat acest Cascaval Afumat cu Dulceata, dar trebuie sa ma credeti pe cuvant este o combinatie pe cat de ciudata pe atat de buna. Dupa parerea mea merge servit alaturi un vin alb demisec sau un vin rose demisec alaturi de aceasta gustare , hai sa ii spunem asa…. Toti din familie suntem mari fani ai Cascavalului Afumat de la Delaco.
Am mai incercat si alte tipuri dar de acesta am ramas surprinsa si m-a prins cu totul in mrejele lui. Nu exista zi sa nu am pe masa cascavalul afumat alaturi de legume, facut pane, servit cu dulceata …. . Nu conteaza cum, dar este prezent in fiecare zi. Va recomand si voua sa incercati din curiozitate aceasta gustare de Cascaval Afumat cu Dulceata…. Am folosit dulceata de capsuni cu sampanie. Merg folosite si alte variante de dulceata, dulceata de prune sau silvoita facuta la caldarea de arama. Este cea mai scurta reteta pe care o scriu de cand exista Bucataresele Vesele,dar voi pastra formatul lor ca sa nu ies din tipare …
Ingrediente Cascaval Afumat cu Dulceata :
Cascaval Afumat de la Delaco
Dulceata de capsuni, sau alte tipuri de dulceata …
Preparare Cascaval Afumat cu Dulceata :
Simplu de preparat acest Cascaval Afumat cu Dulceata ! Se taie cascavalul cubulete, deasupra fiecarui cubulet punem dulceata, decoram cu frunze de cimbrisor sau menta proaspata si le asezam pe platou. Alaturi putem servi un vin alb sau rose demisec bine racit.