Ciuperci umplute cu legume. Cum se fac ciupercile umplute.Cele mai bune ciuperci umplute cu legume. Ciuperci la cuptor umplute cu legume si cascaval.
Ciuperci umplute cu legume-Ingrediente
10 ciuperci potrivite
1 morcov
1 ceapa
o felie de telina
un pastarnac
100 g cascaval
patrunjel
2 linguri de ulei
piper
o lingura legume deshidratate(optional)
Ciuperci umplute cu legume-Mod de preparare
Ciupercile dupa ce au fost curatate li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.
Se condimenteaza cu piper se adauga 1 lingura de legume deshidratate si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au calit. Se da deoparte si se adauga o lingura plina de cascaval ras si patrunjel verde tocat.
Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt (eu atunci am folosit folie de staniol ..da nu mai recomand) si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20min. Cand sunt aproape gata se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 2-3min.
Se pot servi ca atare ca aperitive sau ca garnitura la alt preparat.
Pofta Buna!!