Ingrediente:
20 bucati ciuperci champignon,
200 g sunca presata,
200 g cascaval afumat,
1-2 linguri smantana,
1/2 legatura patrunjel verde,
sare, piper dupa gust,
1 lingura unt, si 1/2 lingura ulei,
ou,
ulei pentru prajit,
faina, pesmet,
Preparare:
Curatam ciupercile si indepartam coditele pe care ulterior le vom taia cubulete. Punem la incis 1 lingura unt cu 1/2 lingura ulei si calim coditele de la ciuperci impreuna cu sunca taiata marunt(lasam la calit pana dispare toata zeama lasata de ciuperci). Condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam la racit si adaugam cascavalul ras pe razatoarea fina. Adaugam patrunjelul tocat marunt si amestecam compozitia. Daca nu e compacta putem adauga 1-2 linguri smantana.Umplem cu lingurita o palarioara de ciuperca cu compozitie(sa fie mai cu varf umpluta), peste asezam o alta palarioara si o asezam deoparte pana terminam cu toate ciupercutele de umplut. Pe o farfurie punem cateva linguri cu faina, pe alta farfurie punem pesmet si intr-o farfurie spargem un ou pe care il batem putin cu sare. Dam ciupercile umplute prin ou, faina, ou, apoi pesmet si apoi le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pofta Buna !
Comentarii recente
fantezie in bucatarie
15/03/2012 at 10:04delicioase aceste ciupercute!!!
Beth
15/03/2012 at 10:50Délicieux et très bien présenter!
Bisous
The Wandering Oltean
15/03/2012 at 18:27Ingenios
Lulu
15/03/2012 at 21:29Imi plac tare tare mult ciupercile!!pup!
jani
16/03/2012 at 23:08vai de mine ce bunaciuni faceti,mmmmmm
Leila
18/03/2012 at 18:27Sunt foarte bune . Eu una le ador …
zen1966
20/03/2012 at 20:56am tradus o in franceza pt ca prietenele mele vroiau reteta.Du te in Recette testée ici tu partage ca sa vezi toate laudele aduse retetelor tale…
Leila
21/03/2012 at 10:46Zen 1966, am intrat dar sincer nu vad nicaieri optiunea ici tu partage . Poate ne dai un link . Multumim ! O zi superba sa ai .
zen1966
25/03/2012 at 14:24https://www.facebook.com/photo.php?fbid=314146638652685&set=oa.365942273426624&type=1&theater
uite linkul dar am pus mai multe retete de ale tale,sandwichurile haioase sunt f apreciate ,trebuie sa intri in recette testée ici tu partage si dupa aia intri in photos la dreapta sus.Sandwichurile sunt in rubrica sandwichuri si alte retete sunt in retete din lumea intreaga o zi buna plina de soare!!!
zen1966
25/03/2012 at 18:43cucu leila ,am citit mai cu atentie mesajul tau ici tu partage nu e o optiune e o pagina f book :Recette ici tu partage,asa se numeste pagina
intri pe pagina asta si acolo in dreapta sus ai documente si foto ,intra in foto si da clic pe recette du monde entier.Sincere salutari
zen1966
25/03/2012 at 18:44Recette testée ici tu partage e numele intreg al paginii
Leila
25/03/2012 at 19:07Buna Zen 🙂 am cautat pe Fb dar nu am gasit decat un grup cu acest nume 🙂 Sa fie grup sau sa fie pagina fan sau profil FB ? 🙂
zen1966
28/03/2012 at 11:50e un grup si acolo in dreapta ai documente si fotografii.da clic pe fotografii,e un grup inchis,am incercat sa te adaug la prieteni dar nu pot ,imi zice ca ai atins cota ,daca ai o alta pagina adauga ma la prieteni (Eu Noi ) ,asa pot sa te adaug si eu grupului, o zi buna ,plina de soare
crys
13/11/2012 at 16:22imi lasa gura apa…trebuie sa o fac..:D
Ovidiu Barbat
21/11/2012 at 17:07Palarioarele ciupercilor dupa ce sunt umplute nu se unesc (lipesc) 2 cate 2 si apoi se prajesc? In poza finala asa par…
LianaFilipas
22/11/2012 at 01:11Ovidiu, asa si scrie in reteta . Una din palarioare se umple cu varf , peste se aseaza o alta palarioara si restul de manevre apoi 🙂
alina
28/07/2014 at 15:37Hmm..am.o intrebare… am o petrecere sambata si trebuie sa ma pregatesc din timp cu gatitul si ma gandeam sa fac azi ciuperci umplute pane si sa le congelez..edte o idee buna? Astept raspunsuri..va multumesc
Sonia
31/03/2015 at 13:30Am o intrebare, nu se desfac ciubercile cand le dau prin faina si ou?