Drob din maruntaie de miel.Cum se prepara drobul de miel. Cel mai bun drob de miel. Drob de miel pregatit in casa. Drob de miel in prapure.
Drob din maruntaie de miel-Ingrediente
maruntaie de miel
o legatura ceapa verde
o legatura marar
o legatura patrunjel
100 gr unt
6 oua pentru compozitie
3 oua fierte
sare
piper
Drob din Maruntaie de Miel-Mod de preparare
Se fierb maruntaiele de miel (ficat, plamani, rinichi) in apa cu sare pana ce patrunde furculita in ele cu usurinta.
Dupa ce s-au racit, jumatate din cantitate le taiem la cutit cat mai marunt iar cealalta jumatate tocam la robot impreuna cu verdeata.
Calim in unt ceapa tocata marunt si o adaugam peste compozitie.
punem si cele 6 oua batute, sare, piper si amestecam pana s-au incorporat toate ingredientele.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt pe care o ungem cu putin unt.
Turnam jumatate din compozitie in tava, asezam ouale fierte si completam cu restul de compozitie si ungem cu putin ou batut.
Dam tava la cuptor preincalzit (pozitia2) pentru 30 min.
Trebuie sa se rumeneasca frumos si sa se desprinda de pe laterale.
Se scoate din tava dupa ce sa racit si se portioneaza dupa preferinta.
Comentarii recente
Anonymous
08/04/2012 at 15:25Eiiii….da se lasa la racit inainte de a fi portionat…noi l-am rasturnat dupa 2 min. dupa ce l-am scos din cuptor..ca ne era pofta(asa-i la noi)…s-a cam rupt,dar iti dai seama ca s-a papat …:)))va pup fetele..<3!(Julia Tanase)
Calin Andreea Daniela
09/04/2012 at 10:08arata bine! 🙂
George John Serban
23/03/2013 at 20:10exact asa iese si al meu 🙂 abia astept sa-l prepar, multumim pentru aceste minunate retete
Pasca cu ciocolata - Retete Culinare - Bucataresele Vesele
11/04/2017 at 12:00[…] dragi. Si anul acesta, masa va fi la fel de imbelsugata. Pe langa traditionala friptura de miel, drob si oua rosii, pe masa vor sta desigur cozonacii si pasca . Provocarea venita din partea Dr.Oetker […]