Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Kebab cu Emmentaler si Sos Pesto

Kebab cu Ementaler si Sos Pesto

Cum sunt Fan Branza  atat eu cat si fetele mele am prins ocazia sa prepar un Kebab cu Emmentaler si sos Pesto . Am folosit cascavalul Emmentaler de la Delaco. Prefer sa folosesc produsele Delaco stiind ca niciodata nu am dat gres cu ele si sunt de calitate. Am folosit in repetate randuri cascavalul natur, cascavalul afumat de la ei si acum am pus gand rau si emmentaler-ului de la Delaco. Pot sa va spun ca am obtinut un Kebab pe cinste. Urmeaza in scurt timp sa mai incerc si alte produse care mi-au facut cu ochiul de la firma Delaco , asa ca fiti pe aproape sa va pot impartasi impresiile mele. Alte retete la care am folosit cascaval natur Delaco ar fi : Rulada de cascaval cu mac, Rulada de omleta cu cascaval,Rulada de clatite, Rulada de ou, dar retetele sunt mult mai numeroase, va las pe voi sa le descoperiti….

Ingrediente  Kebab cu Emmentaler si Sos Pesto:

  • 200 g cascaval Emmentaler Delaco taiat cubulete
  • 16 rosii cherry
  • 16 frunze proaspete de busuioc
  • 16 scobitoriIngrediente Sos Pesto:
  • 20 g frunze proaspete de busuioc
  • 40 g samburi nuca
  • 40 g cascaval emmentaler
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita rasa de sarePreparare Kebab cu Emmentaler si Sos Pesto :  Spalam rosiile cherry si le taiem in jumatate. Cascavalul emmentaler  se taie cubulete. Preparam sosul Pesto in felul urmator: Spalam frunzele de busuioc si le uscam bine intr-un servet. Samburii de nuca impreuna cu cateii de usturoi le punem intr-un mojar si le pisam  impreuna cu 1 lingurita de sare la care adaugam apoi frunzele de busuioc. Continuam sa pisam ingredientele existente in mojar adaugand putin ulei de masline si cascavalul emmentaler ras. Continuam sa pisam ingredientele existente adaugand cate putin ulei de masline pana obtinem un sos mai grosut si omogen(adaugati ulei mai mult sau mai putin in functie de cat de gros vreti sa fie sosul pesto. Puteti prepara sosul si in blender daca nu dispuneti de mojar).
    Bucatile de cascaval emmentaler se dau prin sosul pesto si se pun la rece pentru cateva ore bune (de preferat ar fi sa stea la rece o noapte intreaga). Pe scobitoare tragem o jumatate de rosie cherry, peste asezam o frunza de busuioc, tragem cubuletul de cascaval emmemtaler din nou o frunza de busuioc si la final tragem cealalta jumatate de rosie cherry. Acum avem kebabul cu emmentaler  finalizat. Servim kebabul cu emmentaler  cu sosul pesto ramas.
  • Kebab cu Emmentaler si sos Pesto
    Pofta Buna !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram