Daca vreti sa pregatiti o gustare in 10 min dar sa fie si sanatoasa si gustoasa atunci alegeti sa incercati reteta Mille-feuille de miez de lapte, rosii si ardei.
Branzica Miez de lapte, legume proaspete si de buna calitate, asezonate cu ulei de masline, sare si piper !!
Totul intr-o simfonie de culori, vitamine si energie !!
Mille-feuille de miez de lapte, rosii si ardei-Ingrediente
3 portii
Un pachet miez de lapte natur -225g – Delaco
3 rosii potrivite
un ardei capia rosu
un ardei capia verde
ulei de masline cu busuioc
busuioc proaspat
sare de mare
piper macinat
Mille-feuille de miez de lapte, rosii si ardei-Mod de preparare
Taiem legumele si miezul de lapte in felii subtiri cam de aceiasi dimensiune.
Le asezonam cu sare si piper, apoi le asezam in straturi alternative .
La final stropim cu ulei de masline cu busuioc .
Decoram cu busuioc proaspat si e gata de servit!!