Ingrediente:
300 gr mozzarella calup,
2 oua,
faina,
pesmet cu verdeata,
ulei ,
Sos:
iaurt,
sana
ulei de masline,
miere de albine,
busuioc proaspat,
frunze de ceapa verde,
usturoi praf,
sare,
piper,
Mod de preparare:
Mozzarella am taiat-o bastonase pe care le-am trecut prin faina ou pesmet iar ou si iar pesmet. Le-am pus la congelator timp de doua ore dupa care le-am prajit in baie de ulei timp de 2-3 min.
Sosul:
Parti egale de iaurt si sana le-am amestecat cu putin ulei de masline,un pic de miere,busuioc proaspat,patrunjel ,frunze ceapa verde toate tocate marunt,un praf de usturoi,sare si piper Sosul se serveste rece.
Comentarii recente
Betty
01/09/2011 at 11:42O, ce bunatate descopar eu aici!! Like like!! Va invit sa luati parte la provocarea lunii http://bettykitchen.wordpress.com/2011/09/01/provocarea-lunii-septembrie-dulce-romanie-2011
Si cu siguranta va adaug la blogroll 🙂 Faceti o treaba f buna!