Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mozzarella pane cu sos de iaurt

Ingrediente:
300 gr mozzarella calup,
2 oua,
faina,
pesmet cu verdeata,
ulei ,
Sos:
iaurt,
sana
ulei de masline,
miere de albine,
busuioc proaspat,
frunze de ceapa verde,
usturoi praf,
sare,
piper,
Mod de preparare:
Mozzarella am taiat-o bastonase pe care le-am trecut prin faina ou pesmet iar ou si iar pesmet. Le-am pus la congelator timp de doua ore dupa care le-am prajit in baie de ulei timp de 2-3 min.
Sosul:
Parti egale de iaurt si sana le-am amestecat cu putin ulei de masline,un pic de miere,busuioc proaspat,patrunjel ,frunze ceapa verde toate tocate marunt,un praf de usturoi,sare si piper Sosul se serveste rece.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram