Ou prajit in smantana
Ingrediente:
4 oua,
150 g smantana,
50 g unt,
sare, piper dupa gust,
boia dulce, patrunjel verde,
Preparare:
Punem intr-o tigaie la incins untul si peste adaugam smantana. Cand incepe sa dea in clocot spargem ouale in tigaie si lasam pana albusul se incheaga bine si galbenusul ramane putin moale(se poate praji mai mult daca vrem galbenusul de ou mai tare…). Condimentam cu sare,piper dupa gustul fiecaruia (eu am presarat deasupra putin boia iute si patrunjel verde tocat ). Asezam cate 2 ochiuri astfel prajite pe farfurie si putem servi alaturi diferite salate sau muraturi.
Obtinem un mic dejun delicios.
Pofta Buna !
Comentarii recente
Anonymous
08/02/2012 at 12:26mi-ati facut pofta…am sa incerc si eu. Simona
Carmen's handmade
08/02/2012 at 13:06Asa ceva trebuie sa incerc si eu. Am fugit la alimentara dupa smantana
Carmen's handmade
08/02/2012 at 13:07Asa ceva trebuie sa incerc si eu. Arata asa de apetisant
milica
08/02/2012 at 13:50Cred ca este o bunatate!Am sa o incerc .Pup!
Leila
10/02/2012 at 21:16Milica, nu ai sa regreti daca incerci 🙂
Monica
01/04/2012 at 11:45interesanta reteta. o sa o incerc 🙂
MIRELA STRUGARU
25/09/2012 at 19:21in seara asta le incerc.nu exista indoiala ca sunt bune