Azi va prezentam o reteta usor de preparat si delicioasa, Oua in Baghete de Paine. Ideal a fi servite la micul dejun impreuna cu o cana cu lapte cald. Stim deja ca micul dejun este intotdeauna mai bun cu lapte asadar sa nu uitam de cea mai importanta masa a zilei. Din acest motiv ne-am alaturat si noi campaniei „Da, lapte” si suntem fani ai paginii de FB – Bea lapte !!! O alta reteta pentru mic dejun ar fi si aceste chifle umplute. Va invitam sa va alaurati si voi cu Momentul vostru de Lapte, la concursul Micul dejun,intotdeauna mai bun cu lapte!
Ingrediente Oua in Baghete de Paine :
4 bucati bagheta de paine de cate 6 cm lungime
4 oua
cascaval ras
sare, piper dupa gust
smantana pentru servit
150 ml lapte
Preparare Oua in Baghete de Paine :
Bucatile de bagheta le trecem prin laptele incalzit usor. Cu ajutorul unei lingurite presam mijlocul de la bagheta de paine cat sa facem loc sa punem in interior un ou spart.
Deasupra condimentam cu sare, piper macinat si presaram cascaval razuit. Asezam baghetele astfel umplute pe hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit pana cand albusul se incheaga. Se scot baghetele pe farfurie si se stropesc cu smantana daca doriti. Se servesc calde iar alaturi va recomandam sa serviti si o cana cu lapte.
Micul Dejun, intotdeauna mai bun cu lapte !