Ca aperitiv pentru masa de Pasti puteti pregati si aceste oua umplute cu crema de branza ce le-am dat forma de puisori .
Se fac foarte repede si cu siguranta si cei mai mofturosi vor dori sa deguste cate un ou umplut.
Umplutura o puteti face dupa placul vostru , eu am ales una simpla cu crema de branza fina si foarte gustoasa.
Ingrediente
5 oua
70 g crema de branza Ceva fin cremos-Delaco
70 g crema de branza Ceva fin pufos-Delaco
piper
sare
codite de ceapa verde
cateva felii de morcov
Mod de preparare
Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie un capacel la partea mai plata a oului.
Se scoate galbenusul cu ajutorul unei lingurite fara a rupe albusul .
Trei dintre galbenusuri se trec prin sita si se amesteca cu cele doua creme de branza, sare , piper, coditele de ceapa verde tocata marunt.
Mai puteti adauga marar tocat fin daca va place.
Se umplu ouale cu crema de branza si se aseaza pe un platou.In partea de sus a oului facem o crestatura cu ajutorul cutitul si asezam o creasta facuta din o rondea de morcov dandu-le forma unor puisori.
Simplu, rapid, bun si de efect!!
Comentarii recente
oana ciurea
02/05/2013 at 21:33Geniala idee! Mofturiciul meu va fi incantat!
LoredanaCarp
23/04/2014 at 10:22Alina eu am pus boabe de piper, poti pune bucatele mici de maslina