Pachetelele cu cascaval se prepara usor si sunt deosebite mai ales servite calde alaturi de ketchup sau hrean acompaniat de un vin alb sec. Cu aceste Pachetele cu Cascaval afumat – Delaco vei fi apreciata atat de musafiri cat si de familie. Alte idei pentru aperitive, gustari veti gasi la sectiunea cu Retete Aperitive.
Ingrediente Pachetele cu Cascaval
1 pachet foi de placinta
500 g Cascaval afumat – Delaco
1 ou
sare
ulei pentru prajit
Preparare Pachetele cu Cascaval
Foile de placinta se scot cu o seara inainte de la congelator si le lasam la dezghetat in frigider. Taiem cascavalul felii apoi bastonase. Folile de placinta le desfacem si asezam doua una peste alta, le taiem patrate in functie de marimea bastonaselor de cascaval, ungem marginile cu oul batut in care punem si putina sare, pliem peste capetele bastonasului de cascaval foile si rulam.
Cand am terminat de facut toate pachetele incingem ulei intr-o tigaie, le ungem deasupra cu ou si le prajim dupa care le scoatem pe servete de hartie.
Se vor servi cu ketchup (prefer Ketchup-ul pregatit in casa), sau cu pasta de hrean, iar dupa merge perfect un vin alb sec bine racit.
Pofta Buna ! Speram ca va place aceasta idee cu aperitiv!
Comentarii recente
Talpău Florin
16/04/2023 at 10:50Excelent!