Aceasta reteta cu Paine umpluta a pornit de la clasica paine cu ou preparata dimineata ca mic dejun. Cum ne-am plictisit de painea cu ou am zis ca ar fi ceva interesant daca as incerca sa prepar putin mai altfel acest fel.
Am pregatit astfel intr-un bol oul batut la care ulterior am zis ca nu ar strica daca as adauga si putina sunca. Dupa sunca am zis ca nu ar strica cxateva cubulete de ardei gras rosu pentru culoare, patrunjel verde sa dea putina viata si apoi nici putina Branza Pufoasa cu Smantana – Delaco nu ar fi rea, daca tot aveam la indemana. Si iata cum am ajuns sa pregatesc aceasta Paine Umpluta !
Combinatia poate fi oricare dupa gustul fiecaruia si dupa imaginatie.
Eu am pregatit-o in functie de ce am gasit prin frigider pentru doua persoane si alaturi a mers de minune un ceai fierbinte sa ne incalzim putin. Va recomandam sa rasfoiti si alte retete cu produse delaco in sectiunea Retete Delaco, unde veti gasi mancaruri, supe, deserturi, prajituri pregatite cu produsele Delaco.
Ingrediente Paine Umpluta :
2 felii paine
2 oua
¼ ardei gras rosu
3-4 fire patrunjel verde
2 linguri Branza Pufoasa cu Smantana
sunca afumata taiata marunt
sare, piper dupa gust
unt de marimea unei nuci mici
Preparare Paine Umpluta :
Luam doua felii de paine si decupam miezul avand grija coaja sa ramana intreaga sa nu se rupa, asa ca in imagine.
Intr-un bol punem 2 oua, patrunjelul taiat marunt, ardeiul taiat cubulete, branza pufoasa si sunca afumata taiata cubulete. Amestecam, condimentam cu sare si piper si il punem deoparte.
Punem o tigaie la foc asezam in ea coja de paine, in mijlocul ei punem untul la topit si cand sfaraie in mijloc punem o parte de umplutura si lasam la prajit timp de 2-3 minute dupa care deasupra asezam miezul de paine decupat, apasam cu o spatula si o intoarcem cu grija.
Lasam inca circa 2 minute sa se prajeasca si pe aceasta parte. Se scoate din tigaie, se presara cu cascaval sau mozarrella si patrunjel verde.
[amd-yrecipe-recipe:51]
Alaturi merge un ceai fierbinte cu multa lamaie.
Comentarii recente
Corina
11/01/2018 at 01:50Si cu vechea „Franzela Umpluta” ce s-ontamplat? N-o gasesc pe site-ul vostru deloc.
Loredana
24/04/2018 at 20:41Nu am avut o astfel de reteta !1 Cred ca ati vazut-o in alta parte!!