Acum ca stam in casa incercam sa diversificam cat mai mult micul dejun dar si sa folosim eficient ingredientele ce le avem la indemana.
Pentru astazi va propun aceasta pasta de branza cu ansoa, o pasta fina si gustoasa numai buna de intins pe un corn pufos tocmai scos din cuptor sau pe o felie de paine prajita.
Este o reteta simpla, am folosit o cutie de ansoa in ulei de soia cu ceapa si patrunjel, cateva frunze de leurda, crema de branza cu smantana Grace- Delaco si 4 linguri parmezan ras.
Cornurile ce le-am pregatit pentru acest mic dejun sunt din aluat dospit cu unt, am folosit acelasi aluat ca si la reteta de rulouri, clic pe imaginea de mai jos pentru reteta.
Va las si un desert delicios in care am folosit crema de branza Grace.
Pasta de branza cu ansoa- Ingrediente
- 120 g crema de branza cu smantana Grace- Delaco
- 100 g conserva ansoa cu ceapa si patrunjel
- zeama de la jumatate de lamaie
- 4 linguri parmezan
- 4 frunze de leurda sau 2 catei de usturoi
- sare si piper dupa gust
Cum pregatim crema de branza pentru micul dejun!
Este o reteta simpla ce e gata in cateva minute. Eu am avut la indemana o conserva de ansoa ce isi astepta randul, insa se poate folosi orice peste din conserva in ulei sau chiar un peste afumat.
Am pus pestele intr-un chopper, am adaugat zeama de lamaie, leurda, piper macinat si am mixat pana am obtinut o pasta omogena.
Am adaugat crema de branza si parmezanul si am continuat mixarea pana ce pasta de branza este complet omogenizata.
Daca mai este nevoie se adauga sare si piper si pasta este gata de consum.
Am facut cateva cornuri din aluat dospit cu unt ce au mers perfect cu pasta de branza cu ansoa si un ceai de menta cu lamaie.
Sa aveti spor si pofta!!
Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram .
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!