Platou Aperitiv cu Branzeturi
Mai sunt cateva ore pana vom trece in Noul An! Pentru acest eveniment am pregatit si acest Platou Aperitiv cu Branzeturi care este mai festiv cu fructe, sos de rodii, alune, migdale, covrigei si biscuiti, aperifrais, dar si prosciutto.
Combinatia este una deosebita si cu siguranta va fi atractia serii, cel putin la inceput caci masa va fi una foarte imbelsugata si sper ca va fi pe placul invitatilor mei.
Platoul Aperitiv cu Branzeturi
Iata ce contine
Brie au Bleu- Ile de France
Gama-DELACO D’EXCEPTIE
-Gouda
-Havarti
-Irish Cheddar
Aperifrais-a la Provance
Aperifrais- a l’ Italie
struguri albi, negri
sos de rodii, rodie
migdale, alune
clementine
biscuiti cu mac, covrigei sarati
Nimic greu de realizat la acest platou cu aperitive festive … Totul tine de imaginatia fiecaruia cum aranjam platoul si cum asortam produsele. Branzeturile Havarti si Irish Cedar le-am taiat cubulete si le-am intercalat pentru a fi mai colorat platoul. Branza Gouda a fost infasurata in prosciutto si alaturat am asezat felii de clementine.
Branzeturile sunt acompaniate de alune sarata si migdale prajite. Pe platou se regaseste si un Brie au Bleu- Ile de France, stropit cu ulei de masline, condimentat cu mix de ierburi de provence si fulgi de ardei iuti. Totul este foarte simplu !
Va trebuiesc doar aceste sortimente de branzeturi de la Delaco si putina imaginatie !!!