Platou branzeturi Delaco
Mai sunt cateva zile pana la cumpana dintre ani !!
Pentru aceasta seara deosebita am ales sa va inspir cu un platou deosebit cu branzeturi fine de la Fan Branza-Delaco, combinate cu fructe proaspete, fructe uscate si nuci, alune, migdale, caju.
O combinatie reusita ce v-o recomand cu toata increderea. Un platou cu aperitive festive ce nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa de sarbatori
Cu siguranta totii invitatii vor fi fascinati atat de aranjament cat si de sortimentele puse pe platou.
Platou branzaturi Delaco
Pentru acest platou am ales sa folosesc:
Founde- emmentaler-Delaco
Camembert- Ile de France
Brie au Bleu- Ile de France
Gama-DELACO D’EXCEPTIE
-Gouda
-Havarti
-Irish Cheddar
Aperifrais-a la Provance
Aperifrais- a l’ Italie
struguri: albi, negri, roze
nuci, alune de padure, caju, migdale
caise uscate, merisoare uscate
mere, pere
masline verzi
bagheta de paine
biscuiti crackers
Aranjare platou branzeturi Delaco
Am folosit un platou rotund destul de mare, am taiat branzeturile in felii lasand si bucati intregi, le-am combinat asezand intercalat atat branzaturi cat si fructe proaspete si uscate, nuci, masline, biscuiti crackers.
In mijlocul platoului am asezat o forma de founde emmentaler pe care am incalzit-o conform instructiunilor de pe ambalaj.
Este un platou bogat ce poate fi facut in foarte multe combinatii in functie de gustul fiecaruia.
Va trebuie doar aceste sortimente de branzeturi de la Delaco si multa multa imaginatie !!
Sa aveti spor si pofta!
Comentarii recente
Insecticid gel
06/02/2018 at 10:21Wow!! Mi-a lasat gura apa. Sunt un fan foarte infocat al branzeturilor :))