Puisori Aperitiv
Nimic deosebit nu sarbatorim doar asteptam musafiri si trebuia sa pregatesc si un aperitiv care sa fie gustos, rapid dar care sa fure si privirile celor mici care au mancat cu placere Puisorii Aperitiv . Un aperitiv foarte usor de preparat il recomand tuturor sa il incercati cu incredere. Pentru prepararea aperitivului este foarte bun Crema de Branza – Ceva fin Pufos de la Delaco. Eu am folosit varianta de Crema de branza cu smantana dar la fel de bine se poate folosi si Crema de branza cu verdeata sau Crema de branza cu hrean …. . Totul depinde de gustul fiecaruia dintre noi.
Ingrediente Puisori Aperitiv :
1 cutie Crema de Branza – Ceva fin Pufos(140 g)
140 g cascaval (eu am folosit cascaval afumat)
2 oua fierte
sare, piper dupa gust
boabe de piper, rosie pentru decor
Preparare Puisori Aperitiv :
Trebuie sa ma credeti pe cuvant este cel mai simplu aperitiv pe care se poate sa il pregatiti si este foarte rapid. Pentru acest aperitiv trebuie sa razuim cascavalul pe razatoarea fina. Ouale se fierb, curata si se dau si ele pe razatoarea fina dupa care se amesteca cu cascavalul ras, crema de branza si condimentam cu sare si piper dupa gust. Ar fi ideal sa folositi piper alb, dar daca nu aveti la indemana merge si cel negru.
Din compozitia rezultata pentru a obtine puisorii aperitiv vom forma bile mai mari si mai mici in numar egal. Bilele mai mari se vor presa usor si peste asezam bilele mai mici ce vor forma capsorul puilor. Pentru ochisori folosim piper boabe, pentru creasta si cioc folosim bucatele de rosii, iar la aripioare putem folosi frunzulite de patrunjel.
Suntem gata si cu acest aperitiv . Putem servi alaturi de acest aperitiv un Sos aromat dupa gustul fiecaruia (eu am ales sa servesc un sos cu gust de usturoi)