Puisori umpluti-oua umplute.Cum pregatim ouale umplute.Cele mai bune oua umplute.Oua umplute sub forma de puisori.
Va recomandam sa vedeti si alte idei ce vor fi pe placul copiilor, dar si al invitatilor.
Puisori aperitiv, Oua umplute de diverse forme , Oua umplute cu crema de branza, Oua murate in zeama de sfecla
Puisori Umpluti- Ingrediente
7 oua fierte
1 pateu mijlociu
2 linguri rama
sare, piper, piper alb ptr. sos.
300 ml smantana
1 lingurita mustar
1 ou crud
ulei ptr. maioneza
Puisori umpluti-Mod de Preparare
Ouale se curata si cu dispozitivul de taiat se taie .
Daca nu avem facem taieturi sub forma de V intors cu un cutit pana se desprinde un capacel.
Galbenusul de la 5 oua le punem separat intr-un vas la care mai adaugam si 2 linguri de rama si un pateu.
Se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se umple ouale cu pasta rezultata, deasupra se aseaza capacelele de albus si se pun 2 ochisori la care folosim piper negru iar pentru cioc folosim morcov, ardei rosu.
Pentru sos avem nevoie de:
1 galbenus crud, 2 galbenusuri fierte si 1 lingurita mustar si un pic de sare din care facem o maioneza adaugand treptat ulei. La acesta se adauga 300 ml smantana si se amesteca bine apoi se mai potriveste de sare si un pic de piper alb macinat. Sosul se toarna intr-un vas si asezam puisorii in sos .
Comentarii recente
Irina
22/03/2008 at 16:46Arata foarte bine !
Tocmai buni pentru Pastele catolic !
Irina
Leila
22/03/2008 at 23:54Ma bucur irina ca iti plac puisorii mei .