Quesadilla cu Pui si Cascaval, gustare rapida.
Cand nu stii ce sa gatesti, cand nu ai timp sau vrei sa scapi de prin frigider de cateva resturi de legume si carne – quesadilla cu pui si cascaval e solutia ideala.
Se face extrem de usor si bineinteles poate fi facuta in foarte multe variante, chiar si in varianta vegetariana.
Mai multe retete cu produse Delaco !!
Quesadilla cu Pui si Cascaval-Ingrediente
4 lipii libaneze, medii
1 ardei kapia rosu
4 fire de ceapa verde
o rosie mare, curatata de miez
1/2 piept de pui
200 g cascaval Sofia Delaco
2 linguri de maioneza
ulei de masline
Quesadilla cu Pui si Cascaval-Mod de preparare
Pieptul de pui taiat felii se rumeneste pe gratar.
Legumele se toaca cubulete si se lasa deoparte.
Lipiile se ung cu putina maioneza, se adauga deasupra un strat de cascaval ras, iar pe jumatate din lipie se pune ceapa verde, bucatile de pui, ardeiul gras si cubuletele de rosii.
Partea de lipie fara legume si carne se suprapune peste cealalta parte, se unge cu putin ulei de masline si se pune pe gratarul incins sau o tigaie de teflon, cat sa se topeasca cascavalul si sa se rumeneasca lipia.
Se mananca cu mare pofta!!