Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Quiche cu Ciuperci si Crema de Branza

quiche cu ciuperci si crema de branzaQuiche cu ciuperci si crema de branza
Zilele trecuta cautam o reteta buna in care sa folosesc crema de branza pufoasa cu ciuperci si am dat din intamplare peste reteta Danei care mi-a facut cu ochiul.
Am adaptat aceste gustari dupa gustul si ingredientele mele si au iesit grozave.
Aceste mini quiche se fac usor si sunt foarte gustoase, unde mai pui ca pot fi puse la pachetel sau pot fi servite la o petrecere.

Quiche cu ciuperci si crema de branza-Ingrediente

Aluat
100 g crema de branza pufoasa cu ciuperci-Delaco
4linguri lapte
4 linguri ulei
5 g praf de copt
200 g faina
un praf de sare
ingrediente-quiche

Umplutura
200 g ciuperci
o ceapa mica
1 ou batut
0 lingura unt
100 g crema de branza pufoasa cu ciuperci-Delaco
2 linguri pline de cascaval ras sau parmezan
sare
piper
2 linguri patrunjel tocat
cascaval ras de pus deasupra

Quiche cu ciuperci si crema de branza-Mod de preparare

Umplutura
Ceapa tocata marunt se caleste in unt, se adauga ciupercile taiate cubulete se asezoneaza cu sare si piper si se
si se mai tine pe foc tim pe 5 min.
Lasam compozitia sa se raceasca.
Separat amestecam crema de branza cu oul batut, sare piper si cascavalul ras.
Cand ciupercile s-au racit amestecam cele doua compozitii si lasam deoparte.
preparare-quiche-cu-ciuperci

Quiche cu ciuperci si crema de branza-Mod de preparare-Aluat 

Toate ingredientele le punem in cuva robotului de bucatarie si mixam pana obtinem un aluat nelipicios.
Se poate face si cu mana amestecand toate ingredientele intr-un castron, si framantam pana obtinem un aluat nelipicios.
preparare-quiche

Quiche cu ciuperci si crema de branza

Ungem cu ulei o tava de muffins, tapetam cu faina si impartim aluatul in 12 buc egale.
Cu ajutorul degetelor imbracam formele de muffins cu aluat, intepam aluatul cu furculita, punem compozitia de ciuperci cu ajutorul unei linguri, presaram deasupra cascaval ras sau parmezan si coacem in cuptorul preincalzit timp de 20-25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.
quiche-preparare
Se pot consuma si caldute dar mai ales reci.Eu le-am pus deasupra si un mot din crema de branza cu ciuperci si cepsoara tocata.
quiche cu ciuperci si crema de branza

Pofta buna!!

Comentarii recente

  • olivia

    18/10/2015 at 12:31

    Eu am pregatit de curand un quiche cu aceleasi ingrediente intr-o forma cu diametrul 26cm.Este foarte bun,sunt cu siguranta la fel si mini quiche-urile dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram