Rulada de Cascaval Afumat cu Somon, reteta aperitiv.Cum se face rulada de cascaval afumat cu somon.Ingrediente rulada de cascaval cu somon.Reteta rulada aperitiv cu somon.Reteta usoara de rulada aperitiv.
Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv mai aparte, incercati sa pregatiti aceasta rulada din cascaval afumat cu crema de branza si file de somon.
Pe langa faptul ca se pregateste foarte usor, e si o combinatie reusita ce merita a fi incercata.
Rulada de Cascaval Afumat cu Somon-Ingrediente
250 g cascaval afumat Delaco
100 g somon afumat, file
150 g crema de branza
50 g cascaval afumat Delaco
2 linguri marar tocat
piper
sare
Decor
seminte de susan si in
Rulada de Cascaval Afumat cu Somon-Mod de preparare
Cascavalul afumat se pune intr-o punga, se leaga strans la gura si se introduce intr-o oala cu apa fierbinte.
Cascavalul se inmoaie si poate fi modelat.
Intre timp pregatim umplutura de branza.
Crema de branza se pune intr-un robot de bucatarie, se adauga cascavalul ras,mararul, sare si piper dupa gust.
Se mixeaza pana obtinem o crema omogena.
Scoatem cascavalul din punga il asezam pe o planseta sau faie de silicon si cu ajutorul mainilor il intindem repede intr-o foaie cam de 1/2 cm grosime.
Peste ea asezam stratul din crema de branza si fileurile de somon afumat.
Rulam cat mai strans posibil, trecem apoi ruloul prin semintele de susan si in , invelim ruloul in folie alimentara si il introducem la frigider pana la momentul servirii.
Se feliaza dupa preferinta.
Pofta buna!!